Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ληστεία στο Βαθύλακκο!

Περίπου 9.000 ευρώ πήραν δύο άγνωστοι από υπάλληλο του πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Βαθύλακκο. Χθες το βράδυ (Σάββατο) σχεδόν αμέσως μετά το κλείσιμο του πρακτορείου ο υπάλληλος  δέχθηκε επίδεση από δύο αγνώστους οι οποίοι απέσπασαν τις εισπράξεις της ημέρας καθώς και επιπλέον χρήματα που είχε σε τσάντα.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τραλά τραλαλά. Όχι ρε παιδιά μην τρομάζετε. Βαθύλακος θα είναι κάποια περιοχή στην Αθήνα. Αλλάξτε πλευρό και μην ανησυχείτε. Στο κάτω κάτω δεν είστε εσείς υπεύθυνοι. Άλλοι είναι.

Ανώνυμος είπε...

Με τρεμάμενη φωνή περιέγραφε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν, όταν έκλεισε το κατάστημα - Λίγες ώρες αργότερα όμως τα πράγματα έπαιρναν δυσάρεστη τροπή για εκείνον...
Υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Κοζάνη σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του με σκοπό να "τσεπώσει" τις εισπράξεις του καταστήματος.

Πρόκειται για 35χρονο, που είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι το βράδυ του Σαββάτου (19-01-2013) δύο άγνωστοι του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν τη στιγμή που αποχωρούσε από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.

Ο 35χρονος ανέφερε ότι οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν το ποσό των 9.387 ευρώ χρήματα τα οποία ήταν οι εισπράξεις του καταστήματος. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών η "ληστεία" ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο και ο υπάλληλος του πρακτορείου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του στη ληστεία - που έφυγε με τα χρήματα - και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν εντός της ημέρας...

(newsit.gr)

Το Προφίλ μας