Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κοζάνη: Ο...σοκαρισμένος και ανήξερος υπάλληλος αποδείχθηκε ''σκηνοθέτης''!

Με τρεμάμενη φωνή περιέγραφε στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν, όταν έκλεισε το κατάστημα - Λίγες ώρες αργότερα όμως τα πράγματα έπαιρναν δυσάρεστη τροπή για εκείνον... 
Υπάλληλος πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Κοζάνη σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του με σκοπό να "τσεπώσει" τις εισπράξεις του καταστήματος.

Πρόκειται για 35χρονο, που είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι το βράδυ του Σαββάτου (19-01-2013) δύο άγνωστοι του είχαν στήσει καρτέρι και του επιτέθηκαν τη στιγμή που αποχωρούσε από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν.


Ο 35χρονος ανέφερε ότι οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν το ποσό των 9.387 ευρώ χρήματα τα οποία ήταν οι εισπράξεις του καταστήματος. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών η "ληστεία" ήταν σκηνοθετημένη από τον ίδιο και ο υπάλληλος του πρακτορείου συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον συνεργό του στη ληστεία - που έφυγε με τα χρήματα - και αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν εντός της ημέρας...
www.newsit.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό κάνουν τα πολλά σήριαλ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς πληρώνουμε το ρεύμα-χρυσάφι κι αυτοί 22 ευρώ Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ Κίμων Στεργιώτης, μιλώντας για τις αυξήσεις των τιμολογίων του ρεύματος, παραδέχτηκε -χωρίς να κοκκινίσει μάλιστα- ότι και ο ίδιος πληρώνει (ως εργαζόμενος στην ΔΕΗ) 22 ευρώ τον μήνα για την όποια κατανάλωση ρεύματος στο σπίτι του. Τόλμησε δε να δικαιολογήσει την άθλια και εξωπραγματική αυτή ρύθμιση, λέγοντας ότι πλέον, με νέο νόμο, τα 22 αυτά ευρώ τον μήνα θεωρούνται από το κράτος "εισόδημα" και Φορολογούνται!
Την ώρα που ο ελληνικός λαός βυθίζεται καθημερινά και πιο βαθεία στην ανέχεια, την ώρα που η αξιοπρέπειά μας έχει τσαλαπατηθεί, την ώρα που το φαινόμενο των αυτοκτονιών έχει χτυπήσει κόκκινο, κάποιοι φαίνεται ότι συνεχίζουν να ζουν με τα προνόμια του παρελθόντος. Κι όλα αυτά, μάλιστα, ενώ είναι οι ίδιοι -η διοίκηση της ΔΕΗ- που αποφασίζουν (μαζί με την κυβέρνηση, βέβαια) να αυξάνουν ολοένα και περισσότερο τα βάρη στην ήδη τσακισμένη πλάτη του ελληνικού λαού. Ντροπή! http://www.newsbomb.gr AI-VRES οι Δεητζήδες 22 ευρώ το μήνα και εμείς για το ρεύμα για χρυσό?

Ανώνυμος είπε...

Μια τραγωδία την χρησιμοποιείτε με τον χειρότερο τρόπο. Ότι ο άνθρωπος αυτός έχει μωρό παιδί το ξέρετε? ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Το Προφίλ μας