Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

"Πόρτα" στους Χρυσαυγίτες από το δήμαρχο Νάουσας - Με εξώδικο απάντησε η οργάνωση

"Πόλεμος" έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και το Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό, μετά την άρνηση του τελευταίου να παραχωρήσει αίθουσα του Δήμου προκειμένου να πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση της οργάνωσης. Τον Δήμαρχο Νάουσας Τάσο Καραμπατζό καταγγέλλει, η Περιφερειακή διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας του "Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία, αρνήθηκε να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα για την πραγματοποίηση πολιτικής εκδήλωσης.


Στην ανακοίνωση της η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στον δήμαρχο υποστηρίζοντας πως λειτουργεί το δήμο «σαν να είναι φέουδό του» χαρακτηρίζοντας την απόφαση «απαράδεκτη, παράνομη και αντιδεοντολογική».

Μάλιστα, η Π.Δ. Κ. Μακεδονίας απέστειλε εξώδικο στον Τάσο Καραμπατζό, τον οποίο καλεί εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (5 ημέρες) να ικανοποιήσει το αίτημα για την παραχώρηση της αίθουσας...

Όπως διαβάζουμε στο inveria.gr η αιτιολογία από πλευράς του Δήμου είναι ότι η αίθουσα δεν διατίθεται για πολιτικές εκδηλώσεις, αιτιολογία ωστόσο που αμφισβητείται από τη Χρυσή Αυγή καθώς όπως αναφέρει η ίδια αίθουσα παραχωρήθηκε στο παρελθόν στον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Γιοβαννόπουλο.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση:

"Κάποιοι Δήμαρχοι που εκλέχθηκαν με την υποστήριξη των μνημονιακών δυνάμεων συμπεριφέρονται σαν είναι οι Δήμοι φέουδό τους.

Έτσι και ο νυν Δήμαρχος Νάουσας Καραμπατζός, απέρριψε αίτηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με την οποία ζητάει την παραχώρηση της δημοτικής αίθουσας "Καρατάσος" για εκδήλωσή της. Η αίτηση απορρίφθηκε με μια απλή υποσημείωση στην οποία αναφέρεται πως η αίθουσα δεν παραχωρείται σε πολιτικά κόμματα, την στιγμή που αυτό γινόταν και γίνεται κατ΄επανάληψη.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, παράνομη και αντιδεοντολική συμπεριφορά του εν λόγω Δημάρχου, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν θα ανακόψουν την ανοδική πορεία του Λαϊκού Εθνικιστικού κινήματος στον Νομό Ημαθίας.

Ας γνωρίζουν επίσης ότι οι Χρυσαυγίτες δεν πτοούνται από τέτοια γελοία εμπόδια που προσπαθεί να στήσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο σε όλα τα διοικητικά επίπεδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας