Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού Διαγωνισμός για προμήθεια σχολικού εξοπλισμού

Ο Δήμαρχος Σερβίων - Βελβεντού διακηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ) Α' ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ - ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, προϋπολογισμού 44.680,98 € με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή .

  Ο Διαγωνισμός θα γίνει την 11/1/2013 ημέρα Παρασκευή και ώρα. 12:00 μ.μ., στο Δημαρχείο του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού,. Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ : 50500, Σέρβια, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών Προμηθειών.
    Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, θα είναι 5% επί του προϋπολογισμού και ορίζεται στο ποσό των δύο χιλιάδων διακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ και πέντε  λεπτών (2.234,05€) ή αντίστοιχο ποσοστό ανά ομάδα, κατατεθειμένη με Εγγυητική Επιστολή Τραπέζης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού. Πλατεία Ελευθερίας, Τ.Κ : 50500, Σέρβια, στο τηλέφωνο 2464350117, Γραφείο Προμηθειών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
Βασίλειος ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΝΤΥΠΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 Α/Α  ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ / ΛΗΨΗ
1 pdf ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
2 pdf ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
3 pdf ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας