Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Επιστολή-βόμβα: Νίκος Χανιάς - υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Αν κυβερνήσουμε θα καταστρέψουμε την Ελλάδα!"

Επιστολή-βόμβα έστειλε στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας ότι αποχωρεί από το κόμμα 
καθώς -όπως γράφει- ακόμα και μια ώρα κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα θα είναι καταστροφική για τη χώρα.
Ειδικότερα, στην επιστολή που δημοσιεύει σήμερα ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χανιάς, υποψήφιος στην Κορινθία και μέλος της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, γράφει απευθυνόμενος στον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα:

«Φίλε Δημήτρη, είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας»
Ο Νίκος Χανιάς γράφει ακόμα ότι... τρέμει στην προοπτική να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία καθώς όπως γράφει αν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!
Και συνεχίζει: 
«Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα».
Και καταλήγει κλείνοντας την επιστολή αποχώρησής του δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει σε ένα κόμμα του οποίου η κυβερνητική προοπτική «είναι άκρως επικίνδυνη για τον ελληνικό λαό και το μέλλον του».
 http://korinthostv.blogspot.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ μας οδηγεί...Σύριζα στο γκρεμό.
Η κατασταση θα είναι δύσκολη με εναν Τσίπρα, που διαλαλεί οτι ολα τα καταργεί και δεν αφήνει τίποτε ορθιο.
Την ανάθεση της εποπτείας των υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης σε επιτροπή της Βουλής προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Κατάργηση των ΜΑΤ, τέλος σε όπλα και χημικά στις διαδηλώσεις»
Τη διάλυση των ΜΑΤ, την απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, την απόσυρση των χημικών και την ανάθεση της εποπτείας των υπηρεσιών Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας σε διακομματική επιτροπή της Βουλής προτείνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ στο προεκλογικό του πρόγραμμα.
Στην πρότασή του ζητάει την κατάργηση του αρμόδιου υπουργείου για τις δυνάμεις Ασφαλείας, Δημόσιας Τάξης αλλά και της ΕΥΠ και την ανάθεση των αρμοδιοτήτων σε διακομματικές επιτροπές της Βουλής που θα έχουν την εποπτεία. Σήμερα μόνο η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και η ΕΥΠ υπόκεινται σε διακομματικό έλεγχο, με αρμόδια την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τον έλεγχο τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει επίσης την απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων, αλλά και τη γενικότερη απαγόρευση χρήσης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή κινητοποιήσεων.
Στο πρόγραμμα προβλέπεται και η άμεση απόσυρση απαγορευμένων - επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία χημικών και υλικών.
Στο πρόγραμμα προτείνεται ακόμη η κατάργηση των σημερινών κέντρων κράτησης αλλοδαπών και η δημιουργία χώρων με αξιοπρεπείς όρους διαβίωσης για όσο διάστημα χρειάζεται να παραμείνουν πρόσφυγες και μετανάστες. Επίσης, η απαγόρευση της απέλασης και της διοικητικής κράτησης κάθε ανηλίκου, και ειδικό ενδιαφέρον για τη διαμονή στη χώρα μας. Ζητείται η αποποινικοποίηση του αδικήματος της παράνομης εισόδου εάν ο παράνομος μετανάστης αποδείξει πως εργάζεται. Προτείνεται επίσης η ριζική αναδιοργάνωση του Τμήματος Φύλαξης Συνόρων, χωρίς λοιπές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα αλλάξει, αλλά και της ίδιας της διοικητικής απέλασης που γίνεται χωρίς δικαστικές εγγυήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει τη διακοπή κάθε προσπάθειας τεχνητού περιορισμού του αριθμού των αιτήσεων ασύλου που εγκρίνονται. «Κάθε άνθρωπος που διώκεται και κινδυνεύει στη χώρα του δικαιούται και πρέπει να λαμβάνει άσυλο», αναφέρεται στο πρόγραμμα της Κουμουνδούρου, κάτι όμως το οποίο ούτως ή άλλως ισχύει.
--- Αν τα κάνει ολα αυτα, θα γίνει χαμός....

Ανώνυμος είπε...

και το θυμηθηκε 4 μερες πριν τις εκλογες... χαχα τι αλλο θ' ακουσουμε....

Το Προφίλ μας