Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

“Ενημερώνομαι για τις πανεπιστημιακές σπουδές στον τόπο μου”

To Γραφείο Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης και Φλώρινας και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Φλώρινας οργανώνουν ενημερωτικές συναντήσεις με στόχο την αξιόπιστη ενημέρωση των μαθητών και των μαθητριών της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων της Κοζάνης και της Φλώρινας σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω σταδιοδρομίας που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν μέλη Δ.Ε.Π. των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος, τις προοπτικές ακαδημαϊκής και επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Παράλληλα μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό φυλλάδιο παρουσίασης των τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κάνοντας κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:
Επίσης, σας επισυνάπτουμε το ενημερωτικό φυλλάδιο σε ηλεκτρονική μορφή.
Οι ενημερωτικές συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις εξής ημερομηνίες :
14/6: 4o Λύκειο Κοζάνης, έναρξη εκδήλωσης: 09.45
19/6: 1ο Λύκειο Κοζάνης, έναρξη εκδήλωσης: 10.30
20/6: 1ο Λύκειο Φλώρινας, έναρξη εκδήλωσης: 08.15


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας