Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρόταση της Τουρκικής Superleague: ΑΕΚ επέστρεψε στη Τουρκία!

Ακούγεται τρελό, άκρως προχωρημένο και σχεδόν ... πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά ίσως να μην είναι!
Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνενόηση ακόμη και με τον Υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου επιθυμούν να απευθύνουν συντόμως πρόταση στη ΑΕΚ να επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα!
Να ένας τρόπος που ενδεχομένως θα απομακρύνει την ΑΕΚ από τα σοβαρά προβλήματα διοικητικού χαρακτήρα που την ταλαιπωρούν!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Radikal, ο Πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Mahmut Özgener προετοιμάζουν επίσημη πρόταση να παίξει η ΑΕΚ στη τουρκική superleauge. 



Η αλήθεια είναι ότι το δημοσίευμα της Radikal διέρρευσε κοντά στη...πρωταπριλιά, ωστόσο οι επίσημοι Τούρκοι κρατικοί αξιωματούχοι δεν φημίζονται και τόσο για την ευρύτητα του... χιούμορ τους.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας , είναι γνώστης της πρότασης και φέρεται να δήλωσε σε αξιωματούχους της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, "ότι το να συμμετάσχει η ΑΕΚ στη τουρκική superleauge, θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το φιλικό κλίμα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία".
Ο Αχμέτ Νταβούτογλου , Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας και εμπνευστής της διαβόητης θεωρίας των «μηδενικών προβλημάτων» με τις γείτονες προς την Τουρκία χώρες, φέρεται θερμός υποστηριχτής της πρότασης.
Ο Νταβούτογλου στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Ελλάδα είχε καλέσει τους Κωνσταντινουπολίτες να επιστρέψουν στην γενέτειρα τους. Όπως υποδηλώνει το όνομά της –γράφει η Radikal- η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως πρόκειται για μεγάλη ομάδα στη Ελλάδα με τεράστιο αριθμό οπαδών και είναι γέννημα – θρέμα των Ελλήνων προσφύγων από την Πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας