Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Συνάντηση αντιπροσωπείας του Βελβεντού - ανάρτηση kpvelventou.gr

(κλικ για μεγέθυνση)

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας βγάλει ο κάθε νοήμων ανθρωπος τα συμπεράσματά του!!!
Ο ανθρωπος είναιΨΕΥΤΗΣ και ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύς κόσμος κυρίως εκτός Βελβεντού, προσπαθούν να καταλάβουν τι γίνεται στο Βελβεντό.
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω ΜΕ ΔΥΟ ΛΌΓΙΑ.

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο μας και στο ψηφοδέλτιο του Στεργίου, ηταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Κουρτέλης Κώστας ο οποίος και θριάμβευσε, ηρθε πρώτος με 900 ψήφους αν θυμάμαι καλά με διαφορά απο τον δεύτερο ισως 500 ψήφους.

Φανταστείτε Στεργίου και Κουρτέλη στο ψηφοδέλτιο του Κωνσταντόπουλου στον δήμο Σερβίων-Βελβεντού... τρέμε Μπάκανε θα σας είχε πάρει ολους σβάρνα ο Κουρτέλης, οπότε ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΠΑΛΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ...

Αφού του εκλεψε το ΧΡΙΣΜΑ ο Κωνσταντόπουλος τι αλλο να εκανε; χαράμι οι φιλοδοξίες;;;

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αληθεια πως η εν λογω ανακοινωση ειχε βγει λιγο μετα τη συναντηση. Το σημειωνουμε αυριο..Μαλλον ατυχές απλά το ερωτημα σημερα...

Αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές. Από κανεναν. Ψυχραιμια παιδιααααααα.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

gia poion lete pws einai pseyths kai epikindynos?

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟ ΑΙ ΒΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις...
Ψέμματα και παραπλάνηση.
Αντί να μας πουν την αλήθεια, "ο Υπουργός είπε έτσι κι έτσι, τι κάνουμε? Συνεχίζουμε?", αυτοί άλλαξαν τελείως το νόημα. Ακόμα και αυτοί που αγωνιζόντουσαν με την ελπίδα του Ραγκούση, βλέπουν πως κάποιοι προσπάθησαν να τους παγιδέψουν για έναν αγώνα χωρίς ελπίδα!

Ή μήπως θα στραφούν στο Σαμαρά? Ο Σαμαράς μας έδωσε την ευκαιρία, όταν είπε "ένας Βελβεντινός, συγχωριανός σας, είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Είναι μεγάλη τιμή για το Βελβεντό. Εκμεταλλευτείτε το! Στηρίξτε τον κι εγώ αν γίνουμε κυβέρνηση, σας δίνω τον λόγο μου ότι 8-10 κοινωνίες σαν τη δική σας στην Ελλάδα, που αντιδρούν, θα τις επανεξετάσω". Τότε οι φωστήρες, οι κολλητοί του Κουκουλόπουλου, Βλατή και του συστήματος ΠΑΣΟΚ που βάζουν πάνω απ' όλα το κόμμα, είπαν "ΘΑΑΑΑ, ΘΑΑΑΑΑΑ, ΘΑΑΑΑΑΑΑ, Θα βασιστούμε εμείς στα ΘΑ του Σαμαρά?" Την έκλεισαν την πόρτα! Και τώρα που το ΠΑΣΟΚ διέψευσε κάθε ελπίδα, τι θα κάνουν? Πώς θα πείσουν τον κόσμο πως υπάρχει ακόμα ελπίδα?

Ή μήπως θα ζητήσουν από αυτόν που 5 μήνες πριν τον καλούσαν (άκουσον-άκουσον) να σεβαστεί τον αγώνα και την απόφαση να απέχουμε από τις εκλογές και να αποσύρει (!!!!) την υποψηφιότητά του, να τους κλείσει νέα συνάντηση με τον Σαμαρά??????

Ανώνυμος είπε...

http://www.vetonews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3862:2011-03-21-20-34-51&catid=34:2009-10-22-08-46-52&Itemid=59

"ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ
Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2011 23:17 | PDF | Εκτύπωση | E-mail

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝΣυνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση είχαν σήμερα στις 18:00 στην Αθήνα αντιπροσωπεία Βελβεντινών με επικεφαλή τον πρόεδρο της Μ.Κ.Ο «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», Μανώλη Στεργίου και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού, της Νεολαίας Βελβεντού και της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού.

Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία των τριών τοπικών κυβερνητικών Βουλευτών (Π. Κουκουλόπουλος, Α. Αθανασιάδης και Γ. Βλατής) διήρκησε περί την μία ώρα και αφορούσε το πάγιο αίτημα της Βελβεντινής κοινωνίας για αυτόνομη παρουσία του Δήμου Βελβεντού στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θέσεις της αντιπροσωπείας και το αίτημα της και αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.

Παρ' όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο, αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη."

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλεις να μας πεις, 11.37
Ότι η ΜΚΟ έκανε μία ενέργεια, ο Κουταβάς την αναμετάδοσε και η ΜΚΟ έβαλε το σχόλιο του Κουταβά στην ιστοσελίδα της???

Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, είναι πιο λογικό, η ΜΚΟ να κάνει μια ενέργεια, να ανακοινώσει στην ιστοσελίδα της το αποτέλεσμα και στη συνέχεια ο Κουταβάς να το αναπαράγει??????

Χώρια ότι ο Κουταβάς το δημοσίευσε στις 23.17. Η ΜΚΟ μετά? Δηλαδή πότε, στα 43 λεπτά που απομένουν για να αλλάξει η μέρα???

Και αντε και έγιναν όπως τα λες. Στον Κουταβά ποιός τα είπε έτσι??? Και αυτοί γιατί μετά αναπαρήγαγαν τις ανακρίβιες και μάλιστα τόνισαν με έντονα γράμματα το "χρονική συγκυρία" και το "ακόμα"???? Και αυτά ο Κουταβάς τα τόνισε???

Τι να πω...το θράσσος σας δεν έχει όρια!!!

Ανώνυμος είπε...

xeftila kai aidia ola ta xronia gliftes

Ανώνυμος είπε...

velventinoi eseis den iparxei periptwsi na kerdisete tpt.giati? giati den kanete agwna. agwnas einai o agwnas tis kerateas oxi ta dika sas ta glipsimata kai oi iposxeseis se vouleytes.

ενας βελβεντινος είπε...

το οτι ουπουργος και οι 3 κυβερνητικοι βουλευτες παραδεχτηκαν οτι στο θεμα του βελβεντου εκαναν λαθος ειναι αληθεια που ποναει.αυτο ομως δεν αλλαζει με κανενα δελτιο τυπου

Ανώνυμος είπε...

Στο kozan.gr υπάρχει ακόμα το γκάλοπ με την παρακάτω ερώτηση, στο οποίο μπορείτε να ψηφίσετε:

Πώς κρίνετε την ανακοίνωση της Επιτροπής Νεολαίας Βελβεντού που καλεί τους θεσμικούς εκλεγμένους εκπροσώπους του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού να μην παραστούν στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου;

Σωστή 294 | 35,38%
Επιεικώς απαράδεκτη 447 | 53,79%
Λάθος, αλλά εν μέρει κατανοητή 90 | 10,83%


σύνολο ψηφισάντων: 831


Παρά την τεράστια κινητοποίηση της ΜΚΟ κατάφεραν μόνο 294 ψήφους, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, το Βελβεντό εχει 4000 κόσμο, με δυνατότητα ψήφων ιντερνετικά ισως και 8000.
Καταλαβαίνετε ολοι για τι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μιλάμε

Ανώνυμος είπε...

Eνώ οι 447 ψήφοι (9.34) πού κινητοποιήθηκαν εκτός ΜΚΟ, είναι η ισχυρή πλειοψηφία, ανάμεσα σέ 4000 ή 8000 κόσμο ε;Μπράβοοοοοο!

Ανώνυμος είπε...

Ολοι κι ολοι είστε δεν είστε 100 (ο καθένας σας ψήφισε απο τρείς τέσσερεις διαφορετικούς υπολογιστές, απλα επειδή είστε τενεκέδες κάνετε πολύ φασαρία, αυτό είναι το συμπέρασμα απο το γκάλοπ.

ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!!!
Μην κοιτάτε μόνο το προσωπικό σας συμφέρον

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΟΥΝ

ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΟΥΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ...
ΗΔΗ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ

Λ.Μ

Ανώνυμος είπε...

10:39
Εσένα αμα σ'επερναν το βάζο με το μέλι τι θα εκανες;

Μην το γενικεύεις ομως, απλα εξαπατήθηκε ο κόσμος απο τους επιτήδειους... και νόμισαν οτι αγωνίζονταν για κάτι διαφορετικό... τώρα πήραν χαμπάρι οτι, οτι εγινε, εγινε μόνο και μόνο για την ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε το χαμπάρι.
ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΔΥΝΑΤΟ -ΕΝΩΜΕΝΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ.
Ένα να ξέρετε όμως και θα το λέμε πάντα.
Δεν έχουμε τίποτα με τους διπλανούς συμπολίτες μας.
Ίσα ίσα τους σεβόμαστε όπως θέλουμε και εμείς το ίδιο.

Ανώνυμος είπε...

velvenoi parte mati ti esti agwnas http://www.youtube.com/watch?v=DJZSNny_cFo&feature=related kai afiste ta glipsimata pou xerete poli kala ola ta teleutaia xronia.pane teliwsan ayta. ama den matwseis den iparxei agwnas. to thema vevaia einai kata poso kai eseis oi idioi pisteuete oti dikaiouste ayto pou zitate,pantos oi tis kerateas einai sigouroi kai to apodiknioun. eseis?

Το Προφίλ μας