Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

"Κοριοί" στο γραφείο του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου!


Το θέμα ξεκίνησε πριν από μερικές μέρες όταν ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλους άρχισε να διερωτάται πώς διέρρεαν εμπιστευτικές συζητήσεις και τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε στο γραφείο του σε τρίτους εκτός δημαρχείου. Συζητώντας με τους στενούς του συνεργάτες Αντιδημάρχους κκ Νίκο Λαζαριώτη και Γιώργο Μπάκανο και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Χρήστο Ελευθερίου αναζητούσαν λύση. Ο τελευταίος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρότεινε να καλέσουν μία γνωστή εταιρεία από την Θεσσαλονίκη ώστε να ελέγξει τον χώρο του Δημαρχείου.
Πρίν από δύο ημέρες λοιπόν ειδικοί της εταιρείας «GSM Α.Ε» επισκεφτήκαν το Μέγαρο του Δημαρχείου Σερβίων – Βελβεντού και σάρωσαν το γραφείο του κου Δημάρχου όπου και διαπίστωσαν την ύπαρξη  τριών  μικροσυσκευών "κοριών " (υποκλοπέας τηλεφώνου, πομπός  χώρου απεριόριστης εμβέλειας με ψηφιακό καταγραφικό, ψηφιακό καταγραφικό ήχου) σε επιλεγμένα σημεία στο γραφείο του Δημάρχου.
Αμέσως ο Δήμαρχος προέβη στην κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων στο ΑΤ Σερβίων. Τις έρευνες ανέλαβε προσωπικά ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων ο οποίος και θεωρεί την υπόθεση πάρα πολύ σοβαρή. Σύντομα αναμένεται να τοποθετηθεί για το θέμα ο κ. Κωνσταντόπουλος με συνέντευξη τύπου...

(πλάκα κάνουμε)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kalo mina.......den mas epises ai-vres

Ανώνυμος είπε...

Να ελεγχθεί ο Κοκολιός.

Ανώνυμος είπε...

Σαν ΟΤΕτζής που είναι κάτι θα ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Με αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας ο Κοκολιος αναλαμβανει και παλι ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαρτ' Μαρτ' Μαρτ'!!!!
Άντε και του χρόνου με υγεία και περισσότερη σοβαρότητα...

Ανώνυμος είπε...

Πρωταπριλιάτικο ψέμα....
Και του χρόνου...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ Ο ΤΟΜΠΡΑΣ -Ο ΓΝΩΣΤΟΣ "ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ" ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ- ΜΗΠΩΣ , ΛΕΩ, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΔΡΑΣΗ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ σ/φο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ???

Ανώνυμος είπε...

θα μπορούσατε να σκεφτείτε καλύτερα πρωταπριλάτικο ψέμα και οχι αυτη την κοτσάνα.δεν υπάρχει πουθενά εταιρεία GSM.ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Blogtzi poli Matrix blepis mou fenete, siga ton Konstadopoulo sas pou kapios 8elise na ton parakolou8isei, mipos omos 8elis na anixoume kanena aporito fakelo gia tous neous adidimarxous? Pou oi af8eresies tous stin prosopiki tous zoi einai ouk oliges!!!

ai-vreS είπε...

Προφανώς η προσωπική ζωή οποιουδήποτε πολιτικού προσώπου δεν μας ενδιαφέρει...

Το Προφίλ μας