Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ενοικίαση περιπτέρου στην Τοπική Κοινότητα Νεράιδας

Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός (1) περιπτέρου στην Τοπική Κοινότητα Νεράιδας του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.
      Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή ο νόμιμα εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί τους στο Δημοτικό Κατάστημα Σερβίων Βελβεντού και να προσκομίσουν τις οικονομικές τους  προσφορές  την 21-4-2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από το Δημαρχείο Σερβίων Βελβεντού (τηλ. 2464350100, 2464350113).
            Ο Αντιπρόσωπος Τ. Κ. Νεράϊδας
                 Ξενοφώντας Βαϊζογλου


(Εκμίσθωσης του περιπτέρου περιπτέρου  στην Τ.Κ. Νεράιδας του Δήμου Σερβίων Βελβεντού)
    (Π.Δ. 270/81,  άρθρο 192 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.)
Ο Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού
διακηρύττει ότι:
Εκτίθεται σε φανερή πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση ενός (1) περιπτέρου στην τοπική κοινότητα Νεράιδας του Δήμου Σερβίων Βελβεντού.
Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε έξι  (6) έτη, από την ημερομηνία υπογραφής του συμφωνητικού εκμίσθωσης.
Ελάχιστο όριο της προσφοράς ορίζεται το ποσό των χιλίων (1.000,00) Ευρώ ετησίως.
'Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να προσέλθουν οι ίδιοι ή ο νόμιμα εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποί τους στο Δημοτικό Κατάστημα Σερβίων Βελβεντού και να προσκομίσουν τις οικονομικές τους  προσφορές  την 21-4-2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.
Είναι απαραίτητη η προσκόμιση  εγγύησης για τη συμμετοχή στη δημοπρασία που ορίζεται στο ποσό των 100,00€, (εγγυητική επιστολή ή Γραμμάτιο Τ.Π & Δ.) η οποία για μεν τον τελευταίο πλειοδότη θα αντικατασταθεί με άλλη 200,00€ σαν εγγύηση εκπληρώσεως των υποχρεώσεων του, για δε τους υπόλοιπους θα επιστραφεί αμέσως.
Οι όροι για την εκμίσθωση καθορίστηκαν με την με αριθμό 22/2011 απόφαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από το Δημαρχείο Σερβίων Βελβεντού (τηλ. 2464350100, 2464350113).
Ο Δήμαρχος κ.α.α
Ο Αντιδήμαρχος
Γεώργιος ΜΠΑΚΑΝΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά βλέπει ο πρώην 1/2 Δήμαρχος και σκάει από το κακό του.Πως δεν πρόλαβαν να το εκμισθώσουν το συγκεκριμένο;Mάλλον δεν είχε τρέξει το αντίστοιχο λάδι.ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΝΟΦΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν σκάει παρά μόνο η φαντασία σου!Επι εποχής μου, ολοι οι διαγωνισμοί ησαν δημόσιοι, διαφανείς και ουδέν το μεμπτόν, ουδέποτε απεκαλύφθει!
Χ

Ανώνυμος είπε...

Ουδέν το μεμπτόν ουδέποτε απεκαλύφθει. Τότε γιατί σε άμπωξαν πατριώτ'; επειδή ουδέν μεμπτον; Πες αλεύρι.

Ανώνυμος είπε...

Γίνεσθε αδιαλλείπτως κουραστικοί, με το να μιλάτε αορίστως και ασαφώς δια εμέ. Το πές Λλέυρι, να το λέτε για τον εαυτό σας, γιατί δεν γνωρίζει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σας.
Επαναλαμβάνω, επι εποχής μου, ολοι οι διαγωνισμοί ησαν απολύτως διαφανείς και αξιοκρατικοί.Ολοι οι χειρισμοί των διαγωνισμών ησαν λίαν επιτυχείς απο μέρους μου.Συνεπώς, οσα άλλα διατυπώνονται, είναι απλώς...παραμύθια!
X

Ανώνυμος είπε...

Εμενα μπορεί να μην με γνωρίζει ο θυρωρός της πολυκατοικίας μου εσένα όμως σε γνωρίζει κιαπ την καλή κι απ την ανάποδη, κυρίως απ την ανάποδη. Εσύ για καλό και για κακό πες αλεύρι. Λαμόγιοοοοοοοοο.

Ανώνυμος είπε...

SYGXARHTHRIA XENOFON TA ELEGES KAI TORA TA KANEIS PRAKSH. DIAFANEIA DIAFANEIA!!!!!!!!
EGO EIMOYN SIGOYROS, ALOSTE O VASILIS HKSERE KAI EKANE THN EPILOGH.
MPRAVO STON VASILH, MPRAVO KAI SE SENA, APOMONOSTE TA LAMOGIA !!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο προβοκάτορας εισαι Ανώνυμε 6.30 βάλε τό ονομάσου .

Ανώνυμος είπε...

6.55 μόνος σου γράφεις τά σχόλια . μόνος σου απαντάς ντροπήσου .

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το ποσό της εγγύησης είναι εξαιρετικά μικρό και δεν προφυλάσσει τον Δήμο αλλά και τους μειοδότες από ένα κακοπληρωτή πλειοδότη όπως συμβαίνει σε κάποιες άλλες δημοπρασίες;

Ανώνυμος είπε...

Βγήκαν οι πουτάνες να μιλήσουν για ηθική.Αχ -Χ- όταν όλα θα βγουν στη φόρα θα τρέχεις να κρυφτείς.

Το Προφίλ μας