Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αθανασιάδης-Βλατής-Κουκουλόπουλος στα Σέρβια σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις


Η δημοτική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Σερβίων καλεί τα μέλη και τους φίλους στην εκδήλωση - συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις με τους τρεις βουλευτές της ΠΕ Κοζάνης κ.κ. Αλέξανδρο Αθανασιάδη, Γιάννη Βλατή, Πάρι Κουκουλόπουλο αύριο Παρασκευή στις 9.00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΑΘΗΝΑ στα Σέρβια.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούν να έρθουν και Βελβεντινοί?

Ανώνυμος είπε...

opote theloun enas einai o dhmos gia olous mas

Ανώνυμος είπε...

ωραια

περιμενω εαν καποιος θα τους ρωτησει δυο τρια απλα πραματα:

γιατι ψηφισαν το μνημονιο οι βλατης-κουκουλ. και μετα κανουν επερωτησεις για το αδικο των μετρων?

γιατι αυτοι αμοιβονται με 8000 τουλαχιστον μηνιαιως και ολα τα εξοδα τους πληρωμενα και θελουν εμεις να την βγαζουμε με 800 ευρω?

ποια ειναι η θεση τους για την εξομοιωση του φορου πετρελαιου θερμανσης με το πετρελαιο κινησης? αν διαφωνουν γιατι το ψηφισαν?

πως παραμενει ο κουκουλοπουλος σε ενα κομμα για το οποιο δηλωσε οτι "το μνημονιο εναι αντιθετο στο dna του πασοκ?"

πως τολησαν και εκοψαν τις συνταξεις και τα δωρα συνταξιουχων που τα εχουν πληρωσει στο ακεραιο μετα απο 40 χρονια δουλειας?

γιατι ακομα οι εφοπλιστες και τα μμε εχουν ειδικο φορολογικο καθεστως?

πως γινεται να πληρωνουμε εισοδο στα νοσοκομεια με τις υψηλοτερες εργατικες ασφαλιστικες εισφορες της ευρωπης?

γιατι ακομα η αναλογια εμμεσων φορων (φπα κλπ οι πλεον αδικοι φοροι)-αμεσων φορων (ο δικαιος φορος χτυπα αμεσα το εισοδημα) ειναι 71-29?

γιατι αυτοι δεν πληρωνουν σε πλοια, τραινα, διοδια και αποκαλουν εμας τσαμπατζηδες?

πως υποτιθεται θα γινει πρασινη αναπτυξη διαλυοντας το πιο πρασινο μεσο μαζικης μεταφορας το τρένο? πως θα αναπτηχθει το τρένο αυξανοντας τα εισητηρια και καταργωντας γραμμες?

γιατι αποκλείονται απο τον αναπτυξιακο νομο οι επενδύσεις εως 200.000 ευρω?

και λεω να τους ρωτησει καποιος διοτι εγω δεν θα ειμαι εκει. αρνουμαι να παω να ακουω ψεμματα απο επαγγελματιες ψευτες που ενδιαφερονται μονο για την καρεκλα. εξουσιολαγνοι και ψευτες. αναισχυντοι.κωλοτουμπες. και υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τους ψηφιζουν

ρε ας παρουμε τη ζωη μας στα χερια μας! πυκωστες τις συνελευσεις, τις κινησεις! εκει γινεται η πραγματικη πολιτικη!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ' ΧΑΜΕ.....ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ !!!!!!!!!!
ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ...ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Στην δικτατορία της Αιγύπτου, φημολογείται ότι ο Μουμπάρακ διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ύψους 70 δις. Δολλ., διπλάσιο ποσό από το εξωτερικό χρέος της χώρας. Στην Ελλάδα υπάρχουν 6.000 πολίτες που διαθέτουν 700 δις. Δολλ. καταθέσεις στην Ελβετία, ποσό υπερδιπλάσιο του εξωτερικού χρέους της χώρας.

Στη δικτατορία ένας στενός πυρήνας φίλων και συγγενών του δικτάτορα διοικούν τη χώρα μέσω υπουργείων. Στην κοινοβουλευτική δημοκρατία της Ελλάδας ένας πυρήνας συγγενών, φίλων και κομματόσκυλων διοικούν την χώρα μέσω κρατικά επιδοτούμενων μ.κ.ο., οργανισμών και ιδρυμάτων.

Στην δικτατορία οι πλούσιοι δεν πληρώνουν φόρους παρά συμμετέχουν στην κυβέρνηση. Στην Ελλάδα οι εφοπλιστές είναι ευεργέτες και απαλλάσσονται της φορολογίας. Το μερίδιο τους το πληρώνουν οι εργάτες και μισθωτοί που από τον Οκτώβριο θα πληρώνουν σε διπλάσια από την σημερινή τιμή το πετρέλαιο θέρμανσης.

Στις δικτατορίες δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα δύο 55χρονα αδέλφια άνεργα και με σοβαρά προβλήματα υγείας (τα αδέλφια Τσουβαλάκη) καταδικάστηκαν σε 5ετή φυλάκιση για κλοπή δύο λάπτοπ. Εκτίθηκε ο πρώτος χρόνος φυλάκισης και τους ζητήθηκε να εξαγοράσουν άλλον ένα χρόνο έναντι 10 ευρώ/ ημέρα. Πασίγνωστος λαικός αοιδός για φοροκλοπή 5 εκ. ευρώ καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκιση εξαγοράσιμη με 5 ευρώ/ ημέρα. Ταυτόχρονα δεκάδες άνθρωποι (όπως ο Α. Σειρηνίδης) βρίσκονται στην φυλακή με μόνο αποδεικτικό στοιχείο την πολιτική τους πεποίθηση.

Στις δικτατορίες φυλακίζουν χωρίς στοιχεία και δίκη. Στην Ελλάδα πρώην υπουργός και παρ’ολίγον αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός αγοράζει το 2010 σπίτι αξίας 1 εκατ. Ευρώ με τραπεζικό δανεισμό. Το 2009 δεν είχε δηλώσει εισόδημα ενώ για το 2008 είχε δηλώσει 100 χιλιάδες ευρώ υπουργική σύνταξη. Ταυτόχρονα τα παιδιά του έχουν αξιοσημείωτες επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία. Άλλος υπουργός μπαίνει στην επαγγελματική πολιτική με ενοικιαζόμενο γραφείο και είκοσι χρόνια μετά διαθέτει 55 ακίνητα και καμιά δεκαριά όφσορ εταιρείες! Αλλά ευτυχώς, στην Ελλάδα απαιτούνται αποδείξεις.

Στις δικτατορίες αποφασίζει κάποιος και διατάσει. Στην Ελλάδα γίνεται «δημόσια διαβούλευση» και τελικά γίνεται αυτό που είχε προαποφασιστεί από τις «επιτροπές».

Στις δικτατορίες όποιος αντιδρά είναι ταραξίας, πράκτορας κλπ. Στην Ελλάδα όποιος αντιδρά είναι βολεμένος συνδικαλιστής, διαπλεκόμενος, χούλιγκαν ή το νέο σύγχρονο στίγμα, «συριζαίος».

Στην δικτατορία γίνονται εκλογές βίας και νοθείας, συμμετέχουν οι μισοί από το εκλογικό σώμα και καμία προεκλογική δέσμευση προς τα θύματα που συμμετείχαν στις εκλογές δεν πραγματοποιείται. Στην κοινοβουλευτική δημοκρατία της Ελλάδας γίνονται εκλογές με συμμετοχή του 70%, το κόμμα του 28% του συνόλου των ψηφοφόρων λαμβάνει πλειοψηφία στην βουλή και κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που δεσμεύτηκε με το προεκλογικό του πρόγραμμα. Βία και νοθεία δεν χρειάζονται. Διαθέτουμε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις δικτατορίες κλείνουν σχολεία και ανοίγουν φυλακές. Δεν μπορούμε να βρούμε διαφορές με την κατάσταση στην ελληνική προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

ena einai to kairio erwthma:
ti egine pragmatika me ton Ragkoush kai stis 2 synanthseis
ean den erwth8oun gia avto.....oloi einai synenoxoi........

Ανώνυμος είπε...

PERIMENOYME KE TOYS FILOYS APO TO BELBENTO SIMERA.EKTOS APO TON AKATANOMASTO.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΜΜΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΝ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΠΑΡΝΙΑ
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε τελικά χθές ;
Ξέρει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειαζεται να σου πουν τι εγινε οτι γινεται σε τετοιεσ συγκεντρωσεις οι τρεις μιλουσαν και τα προβατα χειροκροτουσαν πρωτος και καλυτερος ο πρωην δασκαλος και δευτερος ο ψυκτικος που μας εγινε καθηγητης ουστ βολεψακηδες

Το Προφίλ μας