Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρο σκύλο νέα κόλπα

Tου Γιάννη Κοσμίδη
Από την εφημερίδα που εμπιστεύομαι και διαβάζω ανελλιπώς 16 χρόνια τώρα τον ‘Κοσμο του Επενδυτή’ αντιγράφω μερικά πολύ ενδιαφέροντα ενός ρεπορτάζ.
«Κοινό  χαρακτηριστικό των μεγάλων πράσινων projects της ΔΕΗ είναι η δημιουργία εργαστασίων κατασκευής εξοπλισμού ΑΠΕ ….( )……..Η τοποθεσία δεν έχει κλείσει ,αν και αυτή θα μπορούσε να είναι η Κοζάνη-που πρόκειται άλλωστε να φιλοξενήσει και την άλλη μεγάλη επένδυση της ΔΕΗ στα φωροβολταϊκά- τόσο για΄τι με όσο περισσότερα έργα ΑΠΕ εκεί διασφαλίζεται το πέρασμα της στη μετά λιγνίτη εποχή…….»

-Θοδωρής Παναγούλης   «Made in Κοζάνη εξοπλισμός για τις ..ΑΠΕ»



 Εγώ το προσλαμβάνω ως εξαιρετικό νέο αυτό. Από την άλλη εγώ είμαι στραβός. Ας περιμένω τους  κατ’ εξοχήν αρμόδιους τους Homo Sidicalus να αποφανθούν. Mπορεί  να είναι στραβός ο γιαλός.



                    ‘Δεν μπορείς να μάθεις σε  γέρο σκύλο νέα κόλπα’        

Υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κάνουν υποδείξεις για αναδιάρθρωση.Απόλυτα σεβαστό,αυτή είναι δημοκρατία άλλωστε.Θα ένιωθα πολύ καλύτερα αν τα συγκεκριμένα στελέχη απολογούνταν πρώτα στους Έλληνες που τους εμπιστεύθηκαν τις τύχες τους για την οικτρή κατάσταση στην οποία έφεραν την χώρα. Η Βάσω ας πούμε ήταν από τους αρχιτέκτονες της άθλιας κατάστασης που μας οδήγησε εδώ.Πριν λοιπόν μας υποδείξει τον τρόπο για να σωθούμε ας μας πει τι έκανε λάθος η ίδια. Είναι ένα ελάχιστο δείγμα ευθιξίας και αξιοπρέπειας. Όχι να πει την πομφόλυγα «αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη»  όπως ο κ.Καραμανλής. Συγκεκριμένα γεγονότα και πρακτικές.

Και τέλος η κ.Παπανδρέου που ωρύεται περί του ανήθικου νόμου για τα τον τζόγο.Γνωρίζει πως το παιχνίδι KINO του ΟΠΑΠ είναι ια ρουλέτα που γυρίζει κάθε πέντα λεπτά;

Έχει μπει ποτέ σε αθλητικό site στο διαδίκτυο για να δει διαφημιστικές καταχωρήσεις των μελύτερων εταιρειών στοιχήματος στον κόσμο όπως William Hill και Bwin;

Οι αγγλοσάξωνες έχουν απόλυτο δίκιο όταν λένε ‘You cant  teach an old dog new tricks

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας