Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Επισκέψεις και συναντήσεις του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου

Διαδοχικές επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Πολυρράχου, Αγ. Κυριακής και Καταφυγίου πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Απριλίου ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος συνοδεύομενος από τους αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη, Γιώργο Μπάκανο, Γιώργο Παναγιωτούλα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Ελευθερίου.
Στα πλαίσια των τακτικών επαφών με δημότες και εκπροσώπους φορέων ο κ. Κωνσταντόπουλος προχώρησε, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων με δημότες των συγκεκριμένων Τοπικών Κοινοτήτων, σε ένα απολογισμό των δράσεων και ενεργειών που έγιναν μέσα στο πρώτο τρίμηνο, αντάλλαξε απόψεις και ιδέες για ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους και έχουν να κάνουν με την βελτίωση της καθημερινότητά τους, το περιβάλλον, την κοινωνική αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τον τουρισμό. 
Στο Πολύρραχο ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού συμμετείχε στην Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων όπου συζητήθηκε κυρίως το πρόβλημα του νερού. Ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε ότι η Δημοτική Αρχή προτίθεται να προχωρήσει σε μία επιπλέον γεώτρηση που θα αποτελέσει την οριστική λύση στο πρόβλημα της υδροδότησης του χωριού.
Σε μία ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους της Αγ. Κυριακής για θέματα που αφορούν το γραφικό χωριό των Πιερίων εξελίχθηκε η πρόσκληση του Μορφωτικού Συλλόγου προς τον κ. Κωνσταντόπουλο. Η οδική πρόσβαση, τα έργα του τεχνικού προγράμματος, οι παρεμβάσεις στο κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου ήταν ορισμένα από τα θέματα που συζητήθηκαν. 
Στο Καταφύγι παρουσία του τοπικού εκπροσώπου Ιωάννη Τζέλλα και κατοίκων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τουριστικών επιχειρήσεων συζητήθηκε το θέμα της ανάδειξης της Τοπικής Κοινότητας μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας