Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ακριβείς δηλώσεις. ... ( Ποιός διαφωνεί ; )

Επειδή θεωρώ τον Πάγκαλο ευφυή πολιτικό και επειδή  το "μαζί τα φάγαμε" και  το "κοπρίτες"  το έχω διαβάσει και ακούσει σε δεκάδες παραλλαγές  και ερμηνείες πάντα κατά το δοκούν ,κάθισα και έψαξα και βρήκα από τα αρχεία πως ακριβώς έγιναν οι  ακριβείς δηλώσεις. 

Το "μαζί τα φάγαμε" διατυπώθηκε έτσι:
«Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε, πού τα φάγατε τα λεφτά, είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»

Οι "κοπρίτες" έτσι:


Όταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. 

Τα συμπεράσματα δικά σας. 
pelasgia.blogspot.com

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λεει ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι.....αλλα γιατι τωρα κ'οχι τοτε;

Ανώνυμος είπε...

εχετε σαλταρει?

ο ανθρωπος εχει διορισει την ΚΟΡΗ ΤΟΥ! πρωτα στο γραφειο του και μετα στο ωδειο αθηνων!

μετα απο 50 χρονια στη βουλη ο μποχεσας εχει αφησει κληρονομια τη ντροπη των ιμιων και της παραδοσης οτσαλαν....

Ανώνυμος είπε...

11;53
akrivws opws to les...
mazi ta fagame... opws to eipe k o idios!
den eipe..eseis ta fagate, opws tosoi k tosoi

pes ta Pangale
(allos perissotero, allos ligotero, vevaiws vevaiws)

Ανώνυμος είπε...

.... Αν ο διοριζόμενος έναντι ψήφων όχι μόνο είναι κοπρίτης, αλλά και θα παραμείνει σε όλη του τη ζωή κοπρίτης, τότε τι είναι ο διορίζων έναντι ψήφων; Τι είναι κάποιος που μπαίνει και ξαναμπαίνει στη Βουλή και αράζει σαράντα χρόνια σε υπουργεία επειδή διορίζει κοπρίτες; Αν πούμε ότι είναι κοπρίτης επί εκατό, ή επί χίλια, αδικούμε κάποιον;

Το ερώτημα μπορεί χρησιμοποιώντας την πολιτική ορολογία του αντιπροέδρου να διατυπωθεί και ως εξής: Είναι κοπρίτες οι βουλευτές και οι υπουργοί που υπηρέτησαν τόσες και τόσες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και συνεπώς το καταγγελλόμενο τώρα ως φαύλο σύστημα; Είναι κοπρίτης ο ίδιος ο Παπανδρέου που παιδιόθεν σχεδόν βρισκόταν στην καρδιά αυτού του συστήματος; Και τελικώς είναι κοπρίτης ο Πάγκαλος, ο οποίος διεκτραγωδεί τη φαυλότητα ενός συστήματος που ο ίδιος έχτισε και εκμεταλλεύτηκε μαζί με άλλους;

Έτσι μπλέκουμε πάλι. Διότι άντε και μας πείσατε κύριε αντιπρόεδρε ότι ο διορισθείς κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή. Εσείς που τον διορίσατε όμως πώς εξαιρείστε από την ίδια σας τη γλαφυρά διατυπωμένη διαπίστωση; Αυτό δεν είναι καθόλου σοσιαλιστικό, ακόμα και με τις αρχές του σοσιαλισμού (σας) του κοπρίτη...
από Αυγή. του Θ. Καρτερού

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1zMv4Offm_8&feature=player_embedded#at=1498 KEISER REPORT +ALEX JONES ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛHΣΟΥΝ ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ,ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ai-vreS είπε...

Και τα νεφελίμ εναντίον μας; Τι φοβερή χώρα είμαστε τέλος πάντων...

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να γίνεται αφόρητη προπαγάνδα για την ίση ευθύνη των πολιτών στη χρεοκοπία της χώρας, οι χώρες κυβερνώνται από τους πολιτικούς. Οι πολίτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους, όταν οι ηγέτες τους αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.

ai-vreS είπε...

Τους συγκεκριμένους πολιτικούς ποιος τους ψηφίζει και τους ξαναψηφίζει και τους ξαναψηφίζει ... άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε ai-vres,όχι μόνο τους ψηφίζεις αλλά τους υποστηρίζεις κιόλας όταν είναι "Πάγκαλοι".

ai-vreS είπε...

Το μυαλό του Πάγκαλου φίλε 8.42 και τις σπουδές του λίγοι (πολιτικοί) τις έχουν. Σκέψου λίγο και από πού ξεκίνησε και σε ποια πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται.

γιώργος είπε...

το μυαλό του πάγκαλου και το δικό σου ai-vres είναι για να μας καταστρέψουν, γιαυτό αι στο διάολο. μου λες για πτέρυγες στο ΠΑΣΟΚ που είναι κομάτια αυτών που πέρνουν τις μεγαλύτερες μίζες. να πω μπράβο στον ποιό επιτίδεο κλέφτη μου λες. σκεψουτο τα ψωμιά σας έχουν περάσει είστε αχριστοι και λαμόγια.

ai-vreS είπε...

Γιώργο η ανάρτηση δεν απευθυνότανε σε ‘ σένα αλλά σε ΝΟΗΜΟΝΕΣ αναγνώστες.

Το Προφίλ μας