Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο από την Κοινωνία των πολιτών!

Με αφορμή το δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού, «Οι συναντήσεις και οι επαφές του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλου στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα», θα θέλαμε να θέσουμε τα εξής ερωτήματα προς τον κ. Κωνσταντόπουλο:
-Ποια γραπτή ανακοίνωση της «Κοινωνίας Των Πολιτών Του Βελβεντού» επικαλέστηκε στον Υπουργό; Η «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» δεν εξέδωσε δελτίο τύπου.
Για τη συνάντηση της βελβεντινής αντιπροσωπείας με τον Υπουργό Εσωτερικών παρουσία των τριών κυβερνητικών βουλευτών αναφέρθηκε προφορικά ο Πρόεδρος της ΜΚΟ σε τοπικά ΜΜΕ. Η μόνη γραπτή ανακοίνωση υπάρχει στην  τοπική εφημερίδα του Μορφωτικού Ομίλου Βελβεντού, «Το Βελβεντό» – φύλλο 545, Μάρτιος 2011, η οποία άρχισε να διανέμεται από χθες.

-Προκύπτει από τις προφορικές δηλώσεις του Προέδρου της ΜΚΟ ότι ο Υπουργός υποσχέθηκε την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού;
- Ποιες ήταν εν τέλει οι φήμες που ανησύχησαν τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντόπουλο και ποιος ο λόγος και η σκοπιμότητα της επίσκεψής του στον Υπουργό, ακολουθώντας κατά πόδας το Βελβεντό στις πρωτοβουλίες που παίρνει;
- Σε ποια πολιτική ήπιας προσέγγισης της κοινωνίας μας από μέρους της νέας δημοτικής αρχής αναφέρεται; Το αντίθετο της ήπιας είναι η σκληρή πολιτική;
- Σε ποιού είδους ενέργειες αναφέρεται με τις οποίες η διοίκηση του νέου Δήμου καθίσταται προβληματική;
Για την «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» ο κ. Κωνσταντόπουλος με την επίσκεψή του και τις δηλώσεις του στον Υπουργό Εσωτερικών αναγνωρίζει και υπογραμμίζει το πρόβλημα που υπάρχει με την αναγκαστική συνένωση του Βελβεντού στον Καλλικρατικό Δήμο.
Ωστόσο στο πλαίσιο της υπευθυνότητας για την τοπική αυτοδιοικητική πολιτική  επιθυμούμε να σταματήσουν οι υπεκφυγές και οι επικοινωνιακές τακτικές. Η κοινωνία μας έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αγωνιστεί για την αυτοδιοικητική της αυτονομία μέχρι τελικής δικαίωσης, ασχέτως της βούλησης του Υπουργού.
Απαιτούμε κ. Κωνσταντόπουλε, να σεβαστείτε τη βούληση της κοινωνίας μας, σύμφωνα και με τις δημόσιες προεκλογικές  δεσμεύσεις, τις προσωπικές σας και του συνδυασμού σας ολόκληρου.

ΤΟ ΔΣ
ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Από το kozanimedia.gr

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

K.KONSANTOPOYLE EAN SINEXISIS NA ASXOLISE ME TOYS AKATANOMASTOYS 8A PARO PROTOYBOYLIA KE 8A KANOYME KINISI ME APOTELESMA NA XASIS TOYS SERBIOTES.NISAFI PIA.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε τέρμα το χαίδεμα.Στείλε τους ορκωτούς λογιστές να δουν τα οικομομικά του πρώην Δήμου Βελβεντού.Τότε όλα θα εξηγηθούν.

Ανώνυμος είπε...

kala se kanoyne vasilh,sta legame k sta ksanalegame pws to poly to xaidema vlaptei.loysoy ta twra!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΑΛΙ ΟΙ '''ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ'''?
ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?
ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ Ο ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΣ?
ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ?
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ "ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ"?
ΤΙ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΕΧΕΙ (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ),Η "ΑΝΟΙΧΤΗ"ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

Ανώνυμος είπε...

Η επιστολή είναι προς τον Δήμαρχο Σερβίων - Βελβεντού. Να υποθέσω ότι αναγνωρίζετε κύριοι της ΜΚΟ τη Δημοτική αρχή. Αλλιώς δεν μπορείτε να θέτετε ερωτήματα. Διότι τα έως τώτα λεγόμενά σας ήταν ότι δεν αναγνωρίζετε κανέναν για δημαρχό σας. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τοπίο και μετά ρωτήστε.

Επίσης θα μείνω στην εξής φράση: "ποιος ο λόγος και η σκοπιμότητα της επίσκεψής του στον Υπουργό, ακολουθώντας κατά πόδας το Βελβεντό στις πρωτοβουλίες που παίρνει;"
1. Δεν θα σας ρωτήσει κιόλας τι θα κάνει.
2. Δεν τίθεται θέμα πρωτοβουλίας.
3. Ακόμη και εαν ήταν που δεν είναι δεν μπορείτε να απαγορεύσετε σε κανένα να κάνει το ίδιο. Ούτε έχετε το δικαίωμα να ζητάτε το λόγο για αυτό.

Όταν κάποιος παίρνει πρωτοβουλία σημαίνει ότι πρώτος χαράζει το δρόμο που θα ακολουθήσουν οι άλλοι. Εσείς όχι μόνο δεν πήρατε πρωτοβουλία αλλά την καρπωθήκατε εκ των υστέρων και μετά, ως συνήθως απαγορεύετε στους άλλους να ασχοληθούν με το θέμα. Αυτά δύσκολα περνάνε πλεον.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΕ
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΙΟΣ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΝ ΗΜΟΥΜ ΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να και ο τσαμπουκας απευθειας στο Δημαρχο.
Ειναι φανερο οτι εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση.
Ειναι ομως επομενο να γινονται ολα αυτα κι ακομα χειροτερα.
Η κατρακυλα για το Βελβεντο δεν θα εχει τελος.
Επιστολη σαχλαμαρα, που το μονο που ¨βγαζει¨, ειναι απειλη και επιδειξη (δηθεν) δυναμης.
Κι ολα αυτα γινονται γιατι ο σεβασμος και η διακριτικοτητα του Δημαρχου εκλαμβανονται σαν αδυναμια.
Η ανοχη που εδειξε η περιοχη μας προς τους κυριους αυτους, δεν λεγεται.
Ειναι καιρος να βγουν ολα στο φως για το ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
Να περασει ο ορκωτος λογιστης.
Για να γελασει ο καθε πικραμενος και να παει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Ανώνυμος είπε...

KYRIE KWNSTANTOPOYLE STA LEGAME ME TI EXEIS NA KANEIS ALLA ESY NOMIZES PWS KANAME PLAKA.TWRA TI???

Ανώνυμος είπε...

Δώσε θάρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι, είστε ρε Βιλβινοί.

Ανώνυμος είπε...

leuteria sto koukoumpetsi re!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάνουμε μια ΜΚΟ; "Κοινωνία των απανταχού Κουκουμπετσιωτών" και να διεκδικήσουμε αυτονομία και ανεξαρτησία από την Σερβιώτικη κυριαρχία. Δεν είμαστε Σερβιώτες ρε, είμαστε Κουκουμπετσιώτες. Λευτεριά στον αυτόνομο, ανεξάρτητο Δήμο Κουκουμπετσίου! Άντε να μαζευτούμε να πάμε στο Ραγκούση. Κωνσταντόπουλε μην πατήσεις στο Κουκουμπέτσι γιατί είσαι ανεπιθύμητος!

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά ντρέπομαι σαν Βελβεντινός για την επιστολή αυτή. Φίλοι από τα Σέρβια, δεν είμαστε όλοι στο Βελβεντό σαν αυτούς. Αυτοί έχουν ξεφύγει. Είναι 10 στον πυρήνα, η γνωστή κλίκα και καμιά 100-αριά γύρω από αυτούς. Το Βελβεντό έχει 4.000 κόσμο. Απαξιώστε τους, απομονώστε τους, όπως κάνουμε κι εμείς. Αφήστε τους μόνους στον κατήφορο που επέλεξαν να πάρουν. Έχουν θεοποιήσει τον Στεργίου, αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχαμε τα χάλια αυτά.

Ανώνυμος είπε...

Από τη σελίδα kpvelventou.gr :
http://www.kpvelventou.gr/?p=400
******************************
Μαρτίου 21, 2011 in Κοινωνία των Πολιτών του Βελβεντού

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση είχαν σήμερα στις 18:00 στην πρωτεύουσα αντιπροσωπεία Βελβεντινών δημοτών με επικεφαλή τον πρόεδρο της Μ.Κ.Ο «Κοινωνίας των Πολιτών του Βελβεντού», κ. Μανώλη Στεργίου και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών Βελβεντού, της Νεολαίας Βελβεντού και της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού.

Η συνάντηση η οποία έγινε παρουσία των τριών τοπικών κυβερνητικών Βουλευτών (κ. Κουκουλόπουλος, κ. Αθανασιάδης και κ. Βλατής) διήρκησε περί την μία ώρα και αφορούσε το πάγιο αίτημα της Βελβεντινής κοινωνίας για αυτόνομη παρουσία του Δήμου Βελβεντού στον αυτοδιοικητικό χάρτη.

Ο κ. Ραγκούσης άκουσε τους τρεις βουλευτές οι οποίοι στήριξαν τις θεσεις της αντιπροσωπειας και το αίτημα της και αφού του παρατέθηκαν τα επιχειρήματα από πλευράς των Βελβεντινών αντιπροσώπων, αναγνώρισε τις ιδιαιτερότητες και την σταθερή αναπτυξιακή πορεία του Βελβεντού, ενώ στάθηκε και στην αξιοθάυμαστη επιμονή της Βελβεντινής κοινωνίας στο αγώνα με αίτημα έναν ανεξάρτητο Δήμο.

Παρ’ όλα αυτά επισήμανε πως η χρονική συγκυρία δεν ενδείκνυεται για κάποια αλλαγή στο εν λόγω νόμο, αφού λόγω του σύντομου χρόνικού διαστήματος της εφαρμογής του μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να γίνει ακόμα ασφαλή αξιολόγηση της πορείας του Καλλικράτη.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.-

ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΕΝΩΜΕΝΟ-ΔΥΝΑΤΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
*****************************

Άρα ανακοίνωση υπήρξε, ψεύτες και υποκριτές κύριοι της ΜΚΟ!!!! Scripta manent!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ; ΤΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα άρχισε να ξεδιπλώνει ο Στεργίου τον πραγματικό του εαυτό. Τόσα χρόνια, χωρίς αντιπολίτευση, έκανε το παιχνίδι του ανενόχλητος, προσέγγιζε τους αντιπάλους, έκανε φίλους τα παιδιά των "εχθρών" στο facebook και με ένα ψεύτικο προσωπείο ετοίμαζε την επόμενη μέρα, ως ο μοναδικός και κυρίαρχος παίχτης της περιοχής.

Ήρθε η συνένωση και ο Κωνσταντόπουλος και του χάλασε τα σχέδια. Αλλά στο παιχνίδι αυτό φανέρωσε τις αδυναμίες του. Την εμπάθεια, το μίσος, την υποκρισία, την έλλειψη ψυχραιμίας. Έχει χάσει τη μπάλα, έχει χάσει τον ύπνο, δεν του βγαίνουν τα σχέδια και στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας παίζει και το τελευταίο του χαρτί. Έβαλε τον Κουρτέλη που έχει την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου να υπογράψει ένα κείμενο πως κάνει μπαμ ότι είναι του Στεργίου. Για να πει ο κόσμος "για να τα λέει ο Κώστας, έτσι θα είναι". Δεν έχει ιερό και όσιο στη χειραγώγηση, κατεύθυνση, έλεγχο και εκμετάλλευση των γύρω του. Είναι αδίστακτος στο ψέμμα και στη συκοφαντία.

Αλλά το βλέπει και ο ίδιος. Το νοιώθει. Τα ψέμματα τελείωσαν! Το τέλος του πλησιάζει!!!

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε απέχετε από χαρακτηρισμούς.
Την εφημερίδα δεν την έχουμε υπόψη μας.

Ανώνυμος είπε...

Πω! Πω! πω! πω! Κ Α Τ Α Ν Τ Ι Α !!!!!!

Φίλοι Σερβιώτες ενα μεγάλο ΣΥΓΝΩΜΗ, να ξέρετε ομως οτι είναι η μειοψηφία πλέον στο Βελβεντό!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ για την κατάντια τους!!! είναι ψεύτες!!!

Ανώνυμος είπε...

Για οσους δεν κατάλαβαν το λόγο που στάλθηκε η επιστολή, ας διαβάσουν ενα απόσπασμα απο την ανάρτηση του ΟΛΑ και θα καταλάβουν αμεσως οτι στριμώχθηκαν στη γωνία αγρια και εχασαν την ψυχραιμία τους, τώρα το μόνο που θα επιδιώξουν είναι ο απόλυτος ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, δεν θα του περάσει ομως αυτή τη φορά...

""""Η ΜΚΟ έως την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες δεν έχει διαψεύσει τίποτα. Η σιωπή σημαίνει ενοχή, αλλά τι άλλο να μας πουν, όταν όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν μοιράσει το ψέμα με τη σέσουλα. Από εδώ και στο εξής όλοι θα πρέπει να διαλέξουν ή την ανάπτυξη και την πρόοδο, με την ισχύουσα κατάσταση ή την οπισθοχώρηση και τον εξευτελισμό ο οποίος εν αφθονία μας δόθηκε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Στο κάτω κάτω της γραφής εάν ο πραγματικός σκοπός των διοικούντων της ΜΚΟ είναι η πρόοδος του Δήμου δεν είναι σφάλμα να παραδεχθούν ότι δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Εάν συνεχίσουν την ίδια απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά, πως κάτι άλλο τους κρατάει σε αυτή τη στάση και κάτι άλλο θέλουν να κρύψουν. Σύντομα όμως θα αποκαλυφθούν πρόσωπα και πράγματα που στέρησαν από το βελβεντό το μέλλον του, πολύ σύντομα!""""""""

Ακούστε και το ηχητικό ντοκουμέντο με τις δηλώσεις του κ. Κωνσταντόπουλου για να φύγει κάθε απορία:

http://www.youtube.com/watch?v=G1qbQb9m76I&feature=player_embedded

ΓΙΑΤΙ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ, γιατί δεν μας είπατε αυτά που σας είπε ο υπουργός;

Ανώνυμος είπε...

To ipoyrgeio typou toy dimou (aivres) spevdei na pei oti o sevasmos empneetai. Exo dyo erotiseis:
1.na koitaxteite ston kathrefti kai na milisete gia sevas,mo ekei sta servia
2. o sevasmos diaxorizetai se pro kao meta kalpis? giati oloi prin tis 7 noevriou mas sevotane kai tora kanenas.
ston filo pio pano, afto den einai anakoinosi episimi, alla copy paste apo to veto news pou evgale proto tin eidisi tote, otan simantithike i antiprosopeia me ton ragousi.

ai-vreS είπε...

Σε ότι αφορά εμάς έχουμε να δηλώσουμε ότι ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού διαθέτει εξαιρετικό Γραφείο Τύπου και δε χρειάζεται συνηγόρους της πλάκας.

Κατηγορηθήκαμε πολλές φορές και ακόμα κατηγορούμαστε ως φιλο-Βελβεντινοί. Αυτό θα έπρεπε να σας λέει κάτι.

Ωστόσο, για τον σημερινό καιρό: θεωρούμε ότι το ρήμα "απαιτώ", της ανοικτής επιστολής της ΜΚΟ, είναι βαρύ και άστοχο. Ιδιαίτερα όταν απευθύνεται σε έναν νόμιμα αιρετό δήμαρχο. Λέμε λοιπόν ότι ο σεβασμός κερδίζεται και εμπνέεται, όπως γινόταν με τον ευγενικό, υψηλού επιπέδου και αξιοθαύμαστο αγώνα σας, μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Δεν είναι η κάλπη που καθόρισε χρονικά τη διαφορά του σεβασμού ή μη σεβασμού, αλλά η αλλαγή στον τρόπο και στο ύφος διεκδίκησης του αιτήματός σας.

Ένας αγώνας που χάθηκε, δεν σημαίνει ότι ήταν κακός αγώνας. Το ταξίδι μετράει και όχι η Ιθάκη.

Όσο για την τελευταία σου πρόταση, θα μας επιτρέψεις να σου απαντήσουμε με νέα ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Τι Κουταβάς και vetonews, 8.24?
Ακόμα και το ολοφάνερο, ξεκάθαρο άσπρο, πάτε να το κάνετε μαύρο!!! Ήμαρτον!!! www.kpvelventou.gr λέει όχι vetonews!!! Για πόσο χαζούς μας περνάς?

Αλλά να δεχτώ αυτό που λες, για χάρη του διαλόγου! Εφόσον η επίσημη ιστοσελίδα της ΜΚΟ αναρτεί το όποιο άρθρο, δικό της ή ξένο, πάει να πει πως το αποδέχεται αυτολεξεί και το υιοθετεί. Άρα περνάει μήνυμα! Και στην περίπτωση αυτή το μήνυμα είναι άκρως παραπλανητικό, ανυπόστατο και ψευδές!!! Έχει έναν και μοναδικό σκοπό, την καλλιέργεια φρούδων ελπίδων και την ανύψωση του ηθικού των κουρασμένων αγωνιστών! βαστάτε παλικάρια, πλησιάζει η μέρα της λευτεριας!!!!!

Ανώνυμος είπε...

KSEFTILA,RIKSANE TO XWRIO STO APOLYTO SKOTADI,ARE VELVENTO POY HSAN KAI PWS KATANTHSES!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ekei sto velvento- o xronos eine o kalyteros giatros...afiste ton kosmo sas ton aplo xoris aksartiseis kosmo na ekfrastei--xoris apeiles kai trampoykismoys apo tin omada tis m.k.o..as epileksei o kosmos ti 8elei.((-speirate anemoys kai 8a 8erisete kai tis 8yeles...ta tsoynami poy 8a sas eksafanisoyn!!!!!! i syntexneia tis m.k.o as pei tin alei8ia......(m.i.k.a.s)

Το Προφίλ μας