Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Πορεία Καμβουνιωτών στα Σέρβια 4/4/2011

7 σχόλια:

PiciFriki είπε...

δεν το δαμε στην tv..

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά είμαστε μαζί σας! Πιστεύουμε στο ΔΙΚΑΙΟ του αγώνα σας! Γυμνάσιο ΚΑΙ στα Καμβούνια ΚΑΙ στο Λιβαδερό!
Ένας Βελβεντινός!

Ανώνυμος είπε...

Εσένα ρε μακάκα Βελβεντινέ ποιός σε λογαριάζει? Δεν κατάλαβες οτι και μόνο το σχόλιο που κάνεις, ζημιά είναι στον αγώνα των ΚΑΜΒΟΥΝΙΩΝ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ-- ΒΕΛΒΕΝΤΟ-- ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ΖΗΝΟ..

Ανώνυμος είπε...

Μπες στο youporn 9:28 να ξεδώσεις. Κάτι τέτοιοι σαν και εσένα φέρονται να λένε για "το κοινό καλό της περιοχής" και μόνο προβλήματα δημιουργούν.
Καμβουνιώτες είμαστε μαζί σας και αφήστε τον αυτόν να βράζει.
Ο ίδιος (12:29)

Ανώνυμος είπε...

Εσένα 928 παρόλο που όταν έβρεχε εσύ κρατούσες ομπρέλα καθότι Ζήνος ούτε για gest star σε πορνοτσόντες δε σε βάζουμε ΖΗΝΟ.....

Delino είπε...

Τα παιδιά της επαρχίας και τα κολεγιόπεδα.
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, οι 1.173 υπάλληλοι της κεντρικής υπηρεσίας παίρνουν επίδομα από 2.500 ως 12.000 ευρώ για να απολαμβάνουν τα παιδιά τους τη φοίτηση στα ακριβότερα αμερικάνικα, βρετανικά και ιταλικά κολέγια.
Για τα παιδιά των Καμβουνίων θα μιλάμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ksipniste kamvouniwtes kai livaderiwtes. oi serviwtes theloun kleista ta sxoleia sas gia na erxontai ta paidia sta servia kai na gemizoun tis kafeteries.den tous niazei tipota pera apo ta lefta sas. prosekste tous!!!!

Το Προφίλ μας