Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πρόωρη λύση θητείας του Διοικητή του Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας


Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Την πρόωρη λύση της θητείας του Διοικητή του Γ.Ν. Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», αρμοδιότητας της 3ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας του Υπουργείου ΑΔΑ: 4ΑΓΡΘ-Ν Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. ΚΙΤΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Αποστόλου, αζημίως για το Δημόσιο.
Περίληψη της παρούσας Απόφασης να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με κομματικούς παράγοντες δεν διοικούνται ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ και καίριοι ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, όπως ΔΕΚΟ, ΕΛΤΑ, ΤΑΜΕΙΑ κ.λ.π.Θέλει ικανούς πολίτες που γνωρίζουν το αντικείμενο και κάθε ειδικός στον τομέα του και ας μην είναι κομματικός.-

Ανώνυμος είπε...

8:53
Πολλές φορές όλοι μας κάνουμε λογικές ακροβασίες και μετά λέμε για τι οι άλλοι δεν σκέφτονται τα εύκολα και αυτονόητα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα από τα προβλήματα είναι ότι αυτοί που θα επιλέξουν τους «ειδικούς» δεν ξέρουν να κάνουν αυτή τη δουλειά οπότε στο τέλος έχουμε πάλι τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος γεωπόνος ήταν του δώσανε μια καρέκλα και την πήρε, τα αποτελέσματα γνωστά: ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι γεωπόνος! Γυρνούσε τα χωριά του νομού δεκαετίες πριν και προκειμένου να ελέγξει την υγρασία των σιτηρών τρυπούσε τα τσουβάλια για δειγματοληψία με τέτοιο τρόπο ώστε το μισό να πέφτει στο χώμα. Την ιστορία την είχε διηγηθεί ο παππούς μου στον πατέρα μου. Υπάνθρωποι οι οποίοι ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν αυτή τη χώρα ώσπου την διέλυσαν.

Το Προφίλ μας