Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Σοβαρή καταγγελία του προέδρου της Τ.Κ. Λιβαδερού για χυδαίο χαρακτηρισμό του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου κατά κτηνοτρόφων του Λιβαδερού-Βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο

Από το kozanimedia.gr

Σε μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία κατά του δημάρχου Χρήστου Ελευθερίου προχώρησε, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδερού Σπύρος Νίκου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος του τηλεφώνησε το πρωί της Δευτέρας, στις 12:15 μ.μ. σχετικά με ζήτημα που έχει ανακύψει με έργο ποτίστρας στο Λιβαδερό, λέγοντας ότι “Αναφερθήκατε με χυδαίους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς…σας ζητώ να ανακαλέσετε και να ζητήσετε συγγνώμη”.

Ο δήμαρχος Σερβίων τον διέκοψε, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως “δεν είπα τίποτα….ο καθένας μπορεί να φαντάζεται…δεν είπα κανέναν χαρακτηρισμό”, με τον πρόεδρο του Λιβαδερού να ζητά να ανοίξουν και οι τηλεφωνικές συνομιλίες.

Να σημειωθεί πως ο Χρήστος Ελευθερίου στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση κατά του προέδρου της Τ.Κ. Λιβαδερού, με τη συζήτηση να συνεχίζεται με “κόντρες” Στ. Παπαδόπουλου-Ρ. Σπυρίδου και του Σπύρου Νίκου, με τον τελευταίο να επαναλαμβάνει πως “δε θέλω να πω δημόσια τι ανέφερε ο δήμαρχος…ήταν χυδαίος ο χαρακτηρισμός”.

Δείτε το βίντεο μετά το 1:34:00:

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από πονηριές Σαλτσίδη άλλο τίποτα.Μόνος σου λές ότι πρίν από 10 χρόνια η Κα Σπυρίδου δεν ήξερε ποιό χωριό είναι πρώτο πηγαίνοντας για Καμβούνια.Αν είναι έτσι πώς πρίν από 4 χρόνια ήσουν μαζί της και γυρνάγατε μαζί στα χωριά;Ήσουν γλάστρα 9 μήνες μέσα στα Δημ.συμβούλια και παίρνοντας τον λόγο για πρώτη φορά κάνεις άδικη προσωπική επίθεση όπως πολύ σωστά σε εξήγησε η Κα Σπυρίδου.Γι αυτό σε ψήφισε ο κόσμος;Στην ΕΠΣ Κοζάνης δεν θέλουν να σε βλέπουν, το ίδιο θα γίνει και εδώ στα Σέρβια, νάσαι σίγουρος.Εχει ο καιρός γυρίσματα.

Το Προφίλ μας