Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Δήμος Εορδαίας: Διήμερο δωρεάν στειρώσεων δεσποζόμενων γατιών και σκύλων ευπαθών ομάδων & ποιμενικών σκύλων

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Εορδαίας/ Γραφείο Κυνοκομείου, διοργανώνει διήμερο δωρεάν υπηρεσιών για τις δεσποζόμενες γάτες και δεσποζόμενους σκύλους ευπαθών ομάδων και των σκύλων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη φύλαξη ποιμνίων (ποιμενικών). Παρέχονται ειδικότερα:

  1. ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική σήμανση (microchip),

Λευτέρης Αυγενάκης: Διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη

από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαγραφή του πρώην υπουργού έφερε το σοβαρότατο επεισόδιο στο αεροδρόμιο - Ποινή από τη Βουλή και εισαγγελική έρευνα για το πρωτοφανές περιστατικό

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Λευτέρης Αυγενάκης,

Ο Προέδρος της Βουλής επέβαλε πειθαρχικά μέτρα σε δύο βουλευτές

Πειθαρχικά μέτρα για ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός του Κοινοβουλίου επέβαλε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, στον βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στην βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Θεανώ Φωτίου. Ακολουθεί αναλυτικά η σημερινή τοποθέτηση του κ. Κ. Τασούλα στην Ολομέλεια της Βουλής:

Επί ποδός η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κοζάνης για την πυρκαγιά στο Κτένι (Φωτογραφίες)

Επί ποδός με υδροφόρα και σκαπτικό μηχάνημα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιουλίου 2024  στην ευρύτερη περιοχή του Κτενίου, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κοζάνης, όπου με επικεφαλής τον αρμόδιο

Τα 10 λάθη που μας γερνούν πρόωρα


Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που έρχεται με την ηλικία αλλά γιατί να βιαζόμαστε να φτάσουμε ως εκεί…;

Αν αναρωτιέστε γιατί η λάμψη της νεότητας φεύγει πιο γρήγορα από το φυσιολογικό σε σχέση με την ηλικία σας, ίσως πέφτετε σε κάποιες κοινές παγίδες που οδηγούν σε γήρανση. Ακολουθούν δέκα πράγματα που θα μπορούσαν να επιταχύνουν

Εορτασμός της μνήμης της Πολιούχου της πόλης των Σερβίων Αγ. Κυριακής στις 7/7/24

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 (Β΄ Ματθαίου) εορτάζεται η μνήμη της πολιούχου, εφόρου και προστάτιδος των Σερβίων Αγίας Κυριακής, της εκ Σερβίων Βασίλισσας της Άρτας Οσίας Θεοδώρας (μετακομιδή λειψάνου) και η Σύναξη των Σερβιωτών Αγίων Ιακώβου και Γερμανού Επισκόπων και Οσίου Θεοδώρου.

Οι πανηγυρικές ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής ως εξής:

– Σάββατο 6 Ιουλίου, ώρα 7.00 μ.μ.: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και λιτάνευση

Μορφωτικός Όμιλος Σερβίων "ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ" Πανσερβιώτικη Συνάντηση το Σάββατο 6/7/24


Μορφωτικός Όμιλος Σερβιων


  «Τα Κάστρα»

 


Η Πανσερβιώτικη Συνάντηση

Σάββατο, 6 Ιουλίου, ώρα 9.30΄μ.μ.

Συμμετοχή Χορευτικών –Μουσική και Χορός για Όλους

Κεντρική Πλατεία Σερβίων

Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας και καλούμε όλους του Σερβιώτες και τους Φίλους μας σε μια φιλική-εορταστική συνάντηση

Από το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ.

 


Απεγκλωβισμός νεαρής αρκούδας από ΟΦΥΠΕΚΑ, Καλλιστώ και Δασική Υπηρεσία

Επιχείρηση απεγκλωβισμού νεαρής αρκούδας, που είχε παγιδευτεί σε ομβροδεξαμενή στην  Τοπική Κοινότητα Μεταμόρφωσης του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, στον ορεινό όγκο Μιτσικελίου, στα όρια του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου του ΟΦΥΠΕΚΑ από κατοίκους της Μεταμόρφωσης, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά. Στελέχη της Μονάδας,

Αφιέρωμα στον Μίλαν Κούντερα και τον τσεχικό κινηματογράφο στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Tην ημέρα της 1ης επετείου του θανάτου του Μίλαν Κούντερα το Τσεχικό Κέντρο Αθήνας σε συνεργασία με την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης θα εγκαινιάσει μια εβδομάδα αφιερωμένη όχι μόνο στον διάσημο Τσέχο συγγραφέα, αλλά και στον τσεχικό κινηματογράφο.

 

4 προβολές: στις 11, 12, 16 & 18 Ιουλίου 2024 / 21:15

Ανακοίνωση του ΤΟΕΒ Σερβίων

O T.O.E.B. Σερβίων ενημερώνει τα μέλη του ότι:

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής νεροποντής και κατόπιν βύθισης του ηλεκτρικού δικτύου, υπέστη ζημιά ο ένας εκ των δύο μετασχηματιστών του κεντρικού αντλιοστασίου. Είμαστε σε επαφή με τη ΔΕΗ για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη. Παρακαλούνται οι παραγωγοί

Στον απόηχο των Ευρωεκλογών.


του Βασίλη Μαγκλάρα

   Ένα είναι σίγουρο, στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας» και της αντρειωμένης πικραλίδας, οι Ευρωεκλογές ανέδειξαν την αυταπάτη της Ευρώπης. Με οδηγό το «ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης», ο Ευρωπαίος πολίτης της εν λόγω χώρας, άδραξε τα αντηλιακά του, τους στιγμιαίους καφέδες του και ρίχτηκε στη μάχη της ξαπλώστρας. Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών του απέναντι στο Ευρωπαϊκό ιδεώδες, ΑΨΗΦΗΣΕ και ΑΨΗΦΙΣΕ τους τελευταίους ανασταλτικούς του δισταγμούς περί εκλογικών δικαιωμάτων στη συμμετοχική Δημοκρατία, δίνοντας λευκή επιταγή στην ΑΠΟΧΗ.                                  

   Ναι, σου λέω. Ο κος-α, με το ανοιχτό λινό μπλουζάκι που τονίζει τη μελαμψή τους απόχρωση στην ευρωστία του κορμιού τους, δεν σκοπεύουν να χάσουν για τίποτα τη χαλαρή απόλαυση στο παραλιακό ηλιόκαμα, δηλώνοντας εγωιστικά την αδιαφορία τους σε ότι εκλογικά μέλλει να τους συμβεί. Γιατί ο εν λόγω  κος-α, με το ανοιχτό λινό ή και άλλης απόχρωσης μπλουζάκι, ξέρουν πολύ καλά τα πονηρά - μη σου πω και βρώμικα παιχνίδια της Ευρωπαϊκής  Ένωσης και της κυρίας Φον ντερ Λάιεν από πρώτο χέρι, όπως ακριβώς τους τα αποκάλυψε ο μετανάστης κουνιάδος τους από τις Βρυξέλλες και μια κουμπάρα τους από το Στρασβούργο.

Από σήμερα ξεκινούν οι καλοκαιρινές παιδικές δράσεις στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Και φέτος η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης… από την Γη ως τον ουρανό!

Στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε , ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Με σύνθημα ‘’ Από την Γη ως τον ουρανό: μαθαίνω, σκέφτομαι, ζω…’’

Στη μνήμη των 5 αδικοχαμένων κοριτσιών της Ελάτης

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΑΣΣΟΣ: Σαν σήμερα 3 Ιούλη του 1983 πνίγονται σε κανάλι στην Περιοχή Βεροίας 5 κορίτσια από την Ελάτη. 5 περιστασιακές εργάτριες γης από 17 έως 27 χρονών που πήγαν να μαζέψουν ροδάκινα. Κάποιες από αυτές μαθήτριες ακόμα που μόλις έκλεισαν τα σχολεία έφυγαν στο διπλανό νομό για να βγάλουν κάποια μεροκάματα να βοηθήσουν τις φτωχές οικογένειές τους.

Τα ονόματά τους
– Μπούντα Χρυσούλα ετών 17

Δήμος Βοΐου: πρόγραμμα εκδηλώσεων 2ου διεθνούς φολκλορικού φεστιβάλ Βοΐου


Τετάρτη 03 Ιουλίου 2024- ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Τσοτύλι:
20:30 Παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους
21:00 Εμφάνιση όλων των Συγκροτημάτων στο Δημοτικό Σχολείο Τσοτυλίου
Παρασκευή 05 Ιουλίου 2024- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Σιάτιστα:
20:30 Παρέλαση από το Δημαρχείο έως τον αύλειο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου»

50o Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή στο Ξινό Νερό

Μεγάλη εκδήλωση τον 50 χρόνων Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή με σύνθημα «Γράφουμε ιστορία αλλάζουμε τον κόσμο. Το μέλλον μας είναι ο Σοσιαλισμός» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουλίου  στο Ξινό Νερό Φλώρινας.

Φέρνοντας στην επιφάνεια μνήμες

Principia – Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών | Χρησιμοποιημένες παλέτες μετατράπηκαν σε παιδότοπο για παιδιά με αναπηρία, στην Κοζάνη

§  Μέσα από ένα έργο κυκλικής οικονομίας, που υλοποίησε η εταιρία Principia σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Cluster Βιοοικονομίας & Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), τα παιδιά του Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης, Διημέρευσης, Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «Κιβωτός»

Στον καιρό του νάρκισσου

της Ιωάννας Κωσταρέλλα από το ΧΡΟΝΟ Κοζάνης

Η εποχή μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα ο καιρός του νάρκισσου. Πιθανόν να ήταν πάντα έτσι, απλά τώρα να φαίνεται περισσότερο.

Είναι τα μέσα ενημέρωσης που είναι πολλά, τα κινητά μας τηλέφωνα που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες, τα social media που τρέφουν τη ματαιοδοξία καθενός που σε απόγνωση ζητά όλο και μεγαλύτερη επιβεβαίωση.

Πίσω από όλο αυτό κρύβεται η ανασφάλεια μιας ολόκληρης κοινωνίας,

Σε πλήρη εξέλιξη τα Θερινά Καλλιτεχνικά Εργαστήρια για παιδιά από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Βίντεο+Φωτογραφίες)

Μέσα από τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την έκφραση αλλά και την συνεργατικότητα, να οξύνουν την κρίση τους, να εξασκήσουν την συγκέντρωση και προσοχή τους, μέσα από παιχνίδια, θεατρικές ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

2,4 θάνατοι ανά γέννηση στη Δυτική Μακεδονία


Εδώ και 14 χρόνια το ισοζύγιο ανάμεσα σε γεννήσεις και θανάτους έχει αλλάξει πρόσημο, καθώς οι θάνατοι έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι γεννήσεις έχουν μειωθεί. Μάλιστα, το πρόβλημα έγινε ιδιαίτερα έντονο την τριετία από 2020 έως 2022.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα φυσικά ισοζυγία (γεννήσεις – θάνατοι) στη χώρα μας έχουν αλλάξει πρόσημο, μετατρεπόμενα για πρώτη φορά στη μεταπολεμική ιστορία μας από θετικά σε αρνητικά, ουσιαστικά μετά το 2010. Η συνεχής αύξηση του πλήθους των ηλικιωμένων έχει προκαλέσει μια αύξηση των θανάτων

Στόχος για το ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή πάνω από 300.000 μελών και φίλων στις εσωκομματικές διαδικασίες της παράταξης

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό
OPEN και τους δημοσιογράφους Π. Στάθη και Γ. Κολοκυθά
 
Για το ΠΑΣΟΚ πώς θα είναι ο μήνας;
Είναι πολύ ενθαρρυντικά τα πράγματα για το ΠΑΣΟΚ. Άκουγα χθες τους πρώην Πρωθυπουργούς της χώρας να μιλούν για την Κυβέρνησή τους και αισθάνθηκα

Ημερίδα Διαβούλευσης ΣΔKΠ (EL09) ΥΔ Δυτικής Μακεδονίας - Κοζάνη 05.07.2024

Θέμα: 1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας (ΣΔΚΠ) των Λεκανών Απορροής Ποταμών

του Υδατικού Διαμερίσματος (ΥΔ) Δυτικής Μακεδονίας (EL09)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Ένταξη νεοφυών Γυναικείων Επιχειρηματικών Ομάδων στη Θ.Ε.Α.

Η Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας του Ε.Β.Ε.Α. και το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών – Ε.Ε.Δ.Ε.Γ.Ε. απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε καινοτόμες γυναικείες επιχειρηματικές ομάδες / επιχειρήσεις να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή

Δήμος Κοζάνης: Παράταση καταγραφής αδειούχων πωλητών υπαίθριου εμπορίου

Ενημερώνουμε τους αδειούχους πωλητές υπαίθριου εμπορίου για την υποχρέωση καταγραφής των αδειών τους, σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9480/5-2-2024 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας

Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

Καλείστε να συμμετάσχετε στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που θα γίνει τηνΤετάρτη3Ιουλίου 2024 και ώρα 10π.μ.,δια περιφοράς- μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου,σε εφαρμογή των διατάξεων  του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι»,

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 3η συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Π.Δ.Α.Μ.) 2021-2027

Η 3η συνεδρίαση της Εδαφικής Επιτροπής του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (Π.Δ.Α.Μ.) 2021-2027 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας (κτίριο Π.Ε. Κοζάνης, Δημοκρατίας 27), υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.

 

Τα Θέματα της συνεδρίασης είναι:

Ώρα 19:00:Κεραυνός έπεσε κοντά στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου-Επί τόπου η Πυροσβεστική- Βίντεο και φωτογραφίες

από το Kozanimedia.gr

Φωτιά ξέσπασε στο πάρκο Αγίου Δημητρίου  Κοζάνης περίπου στις 7 το απόγευμα της Τρίτης απο πτώση κεραυνού.Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Κοζάνης.

 



 

Αδιανόητο περιστατικό στη Λευκοπηγή Κοζάνης-Έδεσε τον σκύλο του με σχοινί στο φορτηγάκι και τον σέρνει μέσα στο χωριό-Δείτε το βίντεο

από το Kozanimedia.gr

Ένα πραγματικά αδιανόητο περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στη Λευκοπηγή  Κοζάνης, το οποίο προκάλεσε την οργή κατοίκων του χωριού, ένας εκ των οποίων απέστειλε και το σχετικό βίντεο στο  Kozanimedia.Ένας κάτοικος της περιοχής, ηλικιωμένος, έχει δέσει τον σκύλο του με σχοινί στο φορτηγάκι, η καρότσα του οποίου είναι φορτωμένη με κλαδιά δέντρου, και τον σέρνει μέσα στους δρόμους του χωριού, παρά τις αντιδράσεις κάποιων κατοίκων.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο σκύλος το έσκασε από το κτήμα και τον έδεσε έτσι για να μην…επιτεθεί σε κάποιο παιδί ή μεγαλύτερο συγχωριανό του!

Το Kozanimedia δημοσιοποιεί το βίντεο και αναμένει τις κινήσεις όλων των αρμόδιων φορέων.

Δείτε το βίντεο:

 

Δημοτική & Ποντιακή βραδιά 4/7/24 στη Λευκοπηγή

Π. Κουκουλόπουλος: «Οι περιφερειακές ανισότητες, “τροφή” της σύγχρονης ακροδεξιάς»

Στις ανισότητες ως μοχλό ανόδου της σύγχρονης ακροδεξιάς, καθώς και στο διάλογο για τις κρίσιμες στρατηγικές επιλογές που καλείται να φέρει εις πέρας το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εστίασε ο Βουλευτής Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Γ. Μελιγγώνη στον «Αθήνα 9,84».

Κατ’ αρχάς, απαντώντας στα ερωτήματα για τη Ν.Δ. και την κριτική που άσκησαν οι δύο πρώην Πρωθυπουργοί κ.κ. Κ. Καραμανλής και Αντ. Σαμαράς, υπογράμμισε ότι «πρόκειται για μεγάλο ηχηρό συμβάν που αποτελεί συνέχεια του εκλογικού αποτελέσματος.

Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες The Show στις 25/7 στην Κοζάνη στις 20.45 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Μια μουσική, διαδραστική θεατρική παράσταση με τους
αγαπημένους ήρωες των παιδιών
Σε κείμενα του Γιάννη Σερβετά

Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες The Show η αγαπημένη σειρά Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες έγινε μια μουσική, διαδραστική οικογενειακή παράσταση.
Το φοβερό πολύχρωμο talent show φτιαγμένο με αγάπη και χιούμορ  είναι γεγονός!

Καύσωνας και ύπνος: Πως να κοιμάστε καλύτερα τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού

Ο καύσωνας μας έχει «χτυπήσει την πόρτα» για τα καλά και πολλές φορές μας δυσκολεύει να κοιμηθούμε καλά τα βράδια. Τι μπορούμε να κάνουμε;

Οι υψηλές θερμοκρασίες και ο καύσωνας επηρεάζουν τις δραστηριότητές μας καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, αλλά και τον ύπνο μας

Τι είναι η λιστερίωση και πόσο θανατηφόρα γίνεται – Συναγερμός για την αύξηση των κρουσμάτων

Αύξηση καταγράφουν τα κρούσματα λιστερίωσης -τροφιμογενές νόσημα- 2023-2024 και στην Ελλάδα.

Συνολικά, το διάστημα 2004-2023 δηλώθηκαν 266 κρούσματα λιστερίωσης στη χώρα μας.Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, κατά το χρονικό διάστημα 01/01/2023-31/12/2023 δηλώθηκαν 31 κρούσματα λιστερίωσης.

Στο Διεθνή Διαγωνισμό Hult Prize στη Λισαβόνα συμμετείχες η ομάδα Adamant του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας


Στον διεθνή διαγωνισμό Hult Prize, που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας (ISEG) στις 21 και 22 Ιουνίου 2024 συμμετείχε η ομάδα Adamant του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ως η μόνη ελληνική εκπροσώπηση.

Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα του ΠΔΜ που συμμετείχε μαζί με άλλες 300 ομάδες από όλο τον κόσμο, απαρτιζόταν από

Το Προφίλ μας