Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων. Νέος πρόεδρος ο Αθανάσιος Μαραμής

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων. Νέος Πρόεδρος ο Αθανάσιος Μαραμής

Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Γεώργιος Μπάκανος & Γραμματέας ο Κωνσταντίνος Δήμου

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ‘’μαχαιρώματα’’ και τα ροκανίσματα είδη άρχισαν και βγαίνουν και δεν το λέω για να εντυπωσιάσω ή να δυσανασχετήσω για αυτό που βλέπω στο παρόν βίντεο, το λέω γιατί τα Σέρβια είναι μία μικρή πόλη …

Ανώνυμος είπε...

Τα Σέρβια δεν θα υπάρχουν σε πέντε χρόνια, είναι λυπηρό να βλέπεις πρόσωπα σε θεσμικές θέσεις που δεν εμφανίστηκαν πουθενά και κυρίως δεν αφήσανε ούτε ένα ευρώ στην αγορά των Σερβίων.

Ανώνυμος είπε...

Αντε και παρελαση με σφυριχτρες...να τον χαίρεστε. Μα ποσο γρηγορα ξεχνατε εκει στα Σερβια.

Ανώνυμος είπε...

Απλα ντροπή για το δήμο και για τα χωριά, ας λουστούν τις επιλογές τους...

Ανώνυμος είπε...

Ο Ποντίκης δεν σήκωσε το χέρι για να ψηφίσει τον Μπάκανο, αλλά η Παπαδοπούλου τον μέτρησε. Επίσης, κατά την ανακοίνωση του ονόματος του Μπάκανου ο Ποντίκης δεν χειροκρότησε όπως έκανε στους Μαραμή και Δήμου.

Δείτε το video στο 24:00 έως 24:30 και από 27:50 έως 28:10

Τελικά ο Ποντίκης αφού δεν ψήφισε τον Μπάκανο γιατί μετρήθηκε πως τον ψήφισε;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά μου συμβαίνει να είμαι από τους χαμένους και να νιώθω ευχάριστα καλή χρονιά

Ανώνυμος είπε...

3/1/24 10:52

Αγαπητέ θα συμφωνήσω μαζί σου και θα σου πω ότι όταν ο μηχανισμός του Δημαρχείου λειτουργεί με το τι είπε ό ένας και ο άλλος, τι έγραψε στο fb ο τάδε και γιατί είπε αυτό ο άλλος, καταλαβαίνεις και την ποιότητα της σύνθεσης. Οι περισσότεροι εκλεγμένοι εδώ και 15 χρόνια μέσα από αυτά γράφανε στα social media έτσι λειτουργούνε και αυτό ακριβός τους βγαίνει στην σύνθεση. Σε πληροφορώ ότι αρχίσανε να αναφέρουν φανερά στην κοινωνία ότι εάν δεν τους ανατεθεί ρόλος αντιδημάρχου τότε θα αρχίσουν να εμφανίζουν μαγνητοσκοπημένες συνομιλίες που είχαν κατά την προηγούμενη θητεία τους καθώς και video. Για αυτό χαιρόμαστε γιατί πολύ απλά στον νέο υποτίθεται συνδυασμό συμμετείχαν νέα πρόσωπα και τώρα η νέα δημοτική αρχή θα απαρτίζετε πάλι από τα ίδια πρόσωπα. Η συγκεκριμένη θέση του προέδρου του Δ.Σ ήταν αναπόφευκτή διότι όλα τα άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν διαθέτουν μόνο απολυτήριο Λυκείου. Βέβαια είναι και ο ιδικός επιστήμονας με μηδενική προϋπηρεσία στην αγορά εργασίας ο οποίος θέλει έμμισθη θέση αντιδημάρχου μιας και οι αποδοχές είναι περισσότερες από εκείνη του προέδρου. Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν. Τα Σέρβια τελείωσαν έτσι απλά.

Ανώνυμος είπε...

Τζιούτζιος 2 ψήφους,Σαλτσίδης 1 ψήφο Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά που βλέπω καλύτερα που είμαι με τους χαμένους παρά με τους κερδισμένους

Ανώνυμος είπε...

Καί τώρα εμείς με ποιον θά διασκεδάζουμε;;;; θέλουμε άρχοντα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη για τα Χωρια μας και τον Δημο λεει,αλλος ευτυχως ειμαι με τους χαμενους και αλλα τινα φληναφηματα.Καποιοι ξεχειλιζουν απο ενδιαφερον και αγαπη για τον Τοπο τους,ο Λουδοβικος της Γαλλιας ετσι ελεγε:Apres moi..le delouge μετα απο μενα το χαος.Κατα τα αλλα φταινε οι Σερβιωτες για ολα, αυτοι οι ρατσιστες,εδω γελανε, οτι ηταν σοφη η επιλογη του κοσμου σας περναει καθολου ως σκεψη ?αντε να παμε παρακατω,μη φρεναρετε αλλο τον αραμπα και τη Λογικη,φτανει.

Ανώνυμος είπε...

Ρε άρχοντα ακόμη δεν κατάλαβες που σε γράφει ο κόσμος μου θες και σχόλια;

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:25 4/1/24 Δυστηχως για εσενα ειμαι ενας απλος Πολιτης και με προβιβαζεις σε αρχοντα,πρωτον δεν ζητησα κανενα σχολιο δευτερον για να γραψεις καποιον πρεπει ναχεις Νου και κακαλα και τριτον ο κοσμος σας εστειλε δια παντος στα αζητητα,τι καθεσαι και χαλνιεσαι,τσουζει η τζουζει ?

Ανώνυμος είπε...

Συναινετικός , χαμηλών τόνων και πρόθυμος ο Θανάσης. Μπορεί να μην είναι έμπειρος αλλά σιγά σιγά θα ανταπεξέλθει. Είδαμε και τους έμπειρους...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε βαθύλακκα, λίγο τσιπα να είχατε -ΟΧΙ ΠΟΛΥ- τώρα θα είχαμε την αρχηγό που μας άξιζε. Εμεις τη Ρίτσα την αγαπήσαμε για τον τροπο της , το μυαλό της και την αλήθεια της, εσεις τι είχατε μαζίτης. Ακλομα αναρωτιώμαστε και λογική δε βρίσκουμε Ακόμα την ρωταμε και αυτή συνεχίζει να υποστηρίζει τους χωριανούς της. Ααααα ρε Βαθύλακκα βουρδουλα που θελεις.

Το Προφίλ μας