Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Μια ανάσα από το ταξίδι στην Ολυμπιάδα του Τόκιο ο Α. Τεληκωστόγλου- Χορηγός του ο όμιλος «Ελληνικά Πετρέλαια»

από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Στην τελική ευθεία για τους κρίσιμους προκριματικούς αγώνες που θα δώσουν στον νικητή το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του Τόκιο, βρίσκεται στην κυριολεξία από σήμερα ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας του Ταε Κβο Ντο Αποστόλης Τεληκωστόγλου. Ο 26χρονος αθλητής της «Μακεδονικής Δύναμής» Κοζάνης έκανε την τελευταία του
προπόνηση και αναχωρεί για την Σόφια όπου και θα αγωνιστεί την Παρασκευή 7 Μαϊου για το πολυπόθητο Ολυμπιακό εισιτήριο.

Πρόκειται ίσως για τον πιο κρίσιμο αγώνα της μέχρι τώρα καριέρας

του Κοζανίτη αθλητή, αφού θα κρίνει το αν θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στα Ολυμπιακά Ιαπωνικά τερέν τον Ιούλιο. Ο αθλητής βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, προκειμένου να ριχτεί στην μάχη της Παρασκευής.

«Μετά από μια απαιτητική προετοιμασία που διήρκησε δυο χρόνια και πολλές δυσκολίες λόγω κορωνοϊού, είμαι έτοιμος να διεκδικήσω την θέση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, η οποία, κακά τα ψέματα, είναι όνειρο ζωής» τόνισε πριν την αναχώρησή του ο Τεληκωστόλγου. Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Αλμασίδης τόνισε πως «πηγαίνουμε στην Σόφια με στόχο να πάρουμε το εισιτήριο για το Τόκιο και να δείξουμε πως οι θυσίες δεν πάνε χαμένες».

Τα ΕΛ.ΠΕ. χορηγός του Τεληκωστόγλου στον δύσκολο αυτό δρόμο

Αυτή την φορά ο Αποστόλης Τεληκωστόγλου έχει στην «φαρέτρα» του και την στήριξη του νέου του χορηγού. Ο δυναμικός όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, που πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, στηρίζει πλέον τον Κοζανίτη αθλητή, αναγνωρίζοντας τον δύσκολο δρόμο που ακολουθεί με στόχο την Ολυμπιάδα του Τόκιο τον Ιούλιο, αλλά και γιατί όχι στο Παρίσι το 2024. Πρόκειται για την πρώτη καθοριστική χορηγία του 26χρονου αθλητή, ο οποίος βρίσκεται στην κυριολεξία μια ανάσα από το μεγάλο ταξίδι για την Ιαπωνία.

Η «Μακεδονική Δύναμη» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον όμιλο «Ελληνικά Πετρέλαια» για την χορηγία και την στήριξη στον δύσκολο αυτόν δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας