Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Δημήτρης Τσίπρας στο kozani.tv: "Απαράδεκτη η απόφαση του Δήμαρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθρίου για τις ποινές που επέβαλε στον εργαζόμενο του Δήμου Ιωσήφ Μιχαηλίδη. Να ανακαλέσει ο κύριος Ελευθερίου"

Ο Δημήτρης Τσίπρας, μέλος Γ.Σ. της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. μίλησε στο www.kozani.tv για την υπόθεση των ποινών που επέβαλε ο Δήμαρχος Σερβίων στον Ιωσήφ Μιχαηλίδη δηλώνοντας στον Παναγιώτη Τσαρτσιανίδη ότι: "Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθρίου προσπάθησε να υποβαθμίσει υπηρεσιακά και να απομονώσει συνδικαλιστικά τον Ιωσήφ Μιχαηλίδη. Η συμπεριφορά του δημάρχου είναι εντελώς αντιδημοκρατική, δεν είναι δυνατόν η διαφορετική άποψη να θεωρείται πειθαρχικό αδίκημα. Είναι αδιανόητο να μεταφέρει άνθρωπο που διατέλεσε διευθυντής οικονομικών από την έδρα του δήμου βάζοντας τον στον πάγο και στέλνοντας τον στην τοπική κοινότητα τα Τρανοβάλτου. Είναι επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά του. Οι εργαζόμενοι είναι του δήμου και όχι του δημάρχου. Τρεις μήνες στέρηση μισθού σε κάποιον με οικογένεια, με δύο παιδιά, είναι απολύτως εξοντωτικό. Καλώ τον κύριο Ελευθερίου να ανακαλέσει τις αποφάσεις του".
kozani.tv

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας συριζσιος λέει αντιδημοκρατη τον Ελευθερίου και η βουλευτίνα συναντάται μαζί του και δεν θίγει το θέμα του χυταμ που άνοιξε ο Ελευθερίου!!!!!
Αλήθεια ο δημοκράτης το καλύτερο δεκαρι των Σερβίων έχει γνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έγινε στέρηση μισθού είπαμε? Ας απαντήσει κάποιος αντικειμενικός...

Ανώνυμος είπε...

Θα σου απαντούσε κάποιος εάν είχε κάνει ο δήμαρχος εδε! Επειδή έχω θυμώσει πολύ γιατί με τον συγκεκριμένο έχουμε εξυπηρετηθεί πολύ καλά θα ρωτήσω. Υπάρχει η όχι υπάλληλος που τον έψαχναν και δεν του έκαναν τίποτα; Και εάν υπάρχει έχει κάποια σχέση με την δημοτική αρχή; Αυτό το ρωτάω γιατί πρόσφατα θύμωσα πολύ όταν άκουσα τον Κίτσο να λέει ότι είναι δικαιος

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Άσχετο... Αυτό το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προχωράει καθόλου?

Ανώνυμος είπε...

Οι αποφάσεις του δημάρχου είναι συννομες και απορρέουν από το εθιμικο δίκαιο, για λόγους ηθικής τάξεως. Εσείς αν εισασταν δήμαρχος, τι θα κάνατε? Μόνο άσκοπη κριτική κάνετε. Σεβαστείτε τον δήμαρχο και μην τον ζαλίζεται...

Ανώνυμος είπε...

Εθιμικό δίκαιο η στέρηση μισθου χώρος εδε! Αυτοί είναι οι οπαδοί τους....

Ανώνυμος είπε...

"εθιμικό δίκαιο";;;;

Πρώτα απ'όλα έχουμε παραβίαση τόσο ηθικής όσο και θεσμικής τάξης.

Εθιμικό δίκαιο ξέρεις τι σημαίνει; Έφτιαξε ο δήμαρχος δικό του εθνιμό δίκαιο;

Ανώνυμος είπε...

Εμεις αν ημασταν δημαρχοι, ποτε δεν θα φταναμε να τιμωρησουμε με εξοντωτικο τροπο τον οποιονδηποτε υπαλληλο. Η τιμωρια υπαλληλου δειχνει αδυναμια διοικησης εκ μερους του δημαρχου.
Αυτα ειναι στοιχειωδη για εναν που εχει ασκησει διοικηση.
Αλλα ως γνωστον ο δημαρχος ολα τα προηγουμενα χρονια ηταν κλεισμενος στο φροντιστηριο του, χωρις καμια επαφη με τον κοσμο.
Απο που να μαθει να ασκησει διοικηση;

Ανώνυμος είπε...

Τί περιμένει κανείς από έναν Δήμαρχο πού από τη μιά λέει τα καλύτερα για τον Τσίπρα και από την άλλη για το θέμα ΧΥΤΑΜ χειροκροτεί και τον χειροκροτούνε Αδωνης και Χ"δάκης;Είχαμε τον Κοσματόπουλο που ήταν με τον Σώρρα και με την χούντα,τώρα έχουμε τον Ελευθερίου που τον λένε επίσημα στόματα με αποδείξεις,αντιδημοκρατικό Δημαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε θέση. Ούτε μια ανακοίνωση η ΝΕ Κοζάνης. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εδε λέει!!!!! Μόνο ο Κοσματοπουλος το είχε κάνει και σε πολύ μικρότερη ποινή η οποία εξαφανιστηκε. Στέρηση μισθου έχει ξαναπέσει στον δήμο Σερβίων πολύ μικρότερη βεβαια η οποία επίσης εξαφανίστηκε από τον κοσματοπουλο. Γιατί την ποινή την είχε ρίξει υπάλληλος σε άλλους υπάλληλους!

Ανώνυμος είπε...

Γεωργακόπουλος στον δήμαρχο στην συνεδρίαση του συμβούλιου: τιμωρίες τον υπάλληλο με στέρηση μισθου για αναξιοπρεπη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας με νόμο της χούντας που έχει απομείνει για να μπορούν οι διάφοροι να τονώνουν τις φωνές καινά τιμωρούν όποιον δεν τους αρέσει.
Δήμαρχος: μουγγα

Ανώνυμος είπε...

Έχει χαθεί η τσίπα παντού. Συγχαρητήρια στον ΣΥΡΙΖΑ για Ελευθερίου και μιχελακη

Το Προφίλ μας