Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Πότε θα γίνει ο «Νιάημερος της Κοζάνης-Μέχρι πότε θα διαρκέσει

Από το Kozanimedia.gr
Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει ο φετινός «Νιάημερος», η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, όπως ανέφερε σήμερα, ερωτηθείς σχετικά από το Kozanimedia, ο νέος αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Κώστας Κυριακίδης
Ο «Νιάημερος» θα κορυφωθεί την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα
της εμποροπανήγυρης, η οποία φέτος δε θα έχει κάποια μουσική εκδήλωση, όπως συνέβη πέρυσι με τη Χρύσπα, καθώς η νέα δημοτική αρχή δεν έχει συμπληρώσει ούτε 20 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της και δεν είχε το χρόνο να εξετάσει μια ανάλογη περίπτωση, όπως σημείωσε ο Κώστας Κυριακίδης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΩΝΕΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΕΦΑΓΑΝ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΝΤΡΟΠΟΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ !!!!!!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Είδες Κοζανίτη;Φεύγα μακριά για να γλυτώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Άσε το μποϋκοτάζ και πιάσε τον Λευθερίου και ρώτα τον οι ενέργειες που έκανες τι αποτέλεσμα έφεραν;Ούτε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ακόμα.Αλλα 4 χρόνια στα ίδια θάμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Τον κόσμο δεν τον κερδίζεις με παρακάλια αλλά με δράση. Τι έκανε η πόλη για να προωθήσει το πανηγύρι; απολύτως τίποτα

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ Μ........Σ ΛΕΣ ΡΕ 8.59 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΑ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 25 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ? ΔΗΛΑΔΗ 100.000 ΚΟΣΜΟΣ.

Το Προφίλ μας