Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Κατέθεσαν αγωγή, κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου, οι Β. Κωνσταντόπουλος και Παναγιώτης Καραντάκος

από τη στήλη "Η Χύτρα" του kozan.gr
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, στις 6 Σεπτεμβρίου 2019, ο Β. Κωνσταντόπουλος κι ο Π. Καραντάκος (πρώην δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Σερβίων την περίοδο 1999-2002, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Κωνσταντόπουλου την περίοδο 2011-2014 κι εκ νέου δημοτικός σύμβουλος για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο) κατέθεσαν αγωγή κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου, για τις δηλώσεις του τελευταίου, ότι: «Επιτέλους να τελειώσουμε με το παλιό, το σάπιο, το μαύρο …και μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της βρωμιάς», που ακούσθηκαν, στη Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, τον
περασμένο Ιούνη. Αν και χθες η στήλη αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει υπάρξει προσφυγή στη δικαιοσύνη, εν τέλει, διαπιστώθηκε πως υπάρχει «προσφυγή» υπό τη μορφή αγωγής. Αυτό που ζητείται στην αγωγή είναι ο Δήμαρχος Σερβίων να ανασκευάσει τις δηλώσεις του ώστε να μην προκύπτουν υποψίες για κανέναν από τους παλαιούς αιρετούς και κυρίως για τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα και τους συνεργάτες τους.
Η Χύτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας