Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Xωρίς νερό τα Λεύκαρα επειδή ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δεν πλήρωσε τα χρέη και η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αντλιοστάσιο-Σοβαρό πρόβλημα για τις κτηνοτροφικές μονάδες!

Από το Kozanimedia.gr
Xωρίς νερό έχουν μείνει από χθες τα Λεύκαρα επειδή ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού δεν πλήρωσε τα χρέη και η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο αντλιοστάσιο της περιοχής!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia,εκτός της δυσκολίας στην καθημερινότητα των εκεί κατοίκων, σοβαρό είναι το πρόβλημα υδροδότησης των σημαντικών κτηνοτροφικών μονάδων των Λευκάρων, καθώς δεν υπάρχει νερό για εκατοντάδες ζώα, με τους κτηνοτρόφους να εμφανίζονται οργισμένοι με το δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο.
Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ιωάννης Λεωνίδας από νωρίς χθες το πρωί, μέχρι και σήμερα, προσπαθεί να βρει τη λύση, σε συνεργασία με υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, με τον ίδιο να
δηλώνει στο Kozanimedia την απογοήτευσή του για τη στάση της δημοτικής αρχής.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευκολάκι για τον γιατρό. θα φταίει ο Κωνσταντόπουλος και ο Λιάκος!
και από όσο μου σφύριξαν θα την πληρώσει κάποιος χαμιλόβαθμος υπάλληλος καθώς τους "μεγάλους" δεν τους αγγίζει

Ανώνυμος είπε...

Και τι εγινε που δεν έχουν νερό. Και τι εγινε που ο Δήμος έπιασε πάτο. Αντιδρά κανεις; Παλι θα τον μιλάτε τον αλιμονο παλι θα τους ψηφίσετε παλι θα μας χαντακωσετε. Εκει στα Λευκαρα ορισμένοι λένε σκομη ότι δε φταίει ο γιατρος και οι σύμβουλοι του. Καλα να πάθετε. Ούτε νερό ούτε νερό.

Ανώνυμος είπε...

Τα πρωτοπαλίκαρα του γιατρού στα λευκαρα να κουβαλάνε νέρο με τα βυτία τωρα στους χωριανούς τους. Αντε Βασιλακηδες να σας δω

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Κοσματοπουλε ανικανε

Ανώνυμος είπε...

Έλεος με τα σχόλια σας..Είμαστε καταδικασμένοι Όλοι👍❤

Το Προφίλ μας