Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Tα «έψαλλε» στους δημότες ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος, γιατί δεν τίμησαν, με την παρουσία τους, το ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε ο δήμος – Αναφέρθηκε σε παράγοντες του δήμου που σαμποτάρισαν το συνέδριο, ενώ έστειλε και μήνυμα για την αντίστοιχη εκδήλωση του 2019, λέγοντας πως πάλι εμείς θα είμαστε εδώ (Βίντεο)

από το kozan.gr
Δεν έψαλλαν μόνο η χορωδία του Μορφωτικού Ομίλου και τα μέλη της Ευξείνου Λέσχης Σερβίων στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, το απόγευμα της Κυριακής, στα Σέρβια, αλλά και ο δήμαρχος Α. Κοσματόπουλος, ο οποίος τα «έψαλλε», με το δικό του τρόπο, στους πολίτες, που δεν τίμησαν με την παρουσία τους το ιατρικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του δήμου, στις 8 & 9/12.
Ο δήμαρχος έκανε λόγο για παράγοντες του δήμου που σαμποτάρισαν το συνέδριο, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Xρόνια πολλά και του χρόνου εδώ πάλι, γιατί εμείς θα είμαστε πάλι εδώ».
. .

8 σχόλια:

Σαρδανάπαλος είπε...

Χα,χα,χα,κρατάμε την κοιλιά μας απ΄τα γέλια!!! Βρε, τι΄ν΄τούτο το ζαγάρ΄????Χα,χα,χα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ θα μαστε για σένα δεν θα το λεγα

Ανώνυμος είπε...

Το δένδρο και ο κόσμος θα είναι και του χρόνου,εσύ 100% ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

Σας την είπε για το DNA σας σας αποκαλεσε τεμπέληδες και δεν θυμαμαι τι αλλο σας έφτυσε σημερα παλι μεσα στην πλατεία σας και κανενασ δεν μίλησε....Ε καλα να πάθετε ρε Σερβιώτες. Περιμένετε να σας σώσει ενα θαύμα

Ανώνυμος είπε...

θα πάρεις τόσους ψήφους όσοι ήταν και σήμερα στο ιατρικό συνέδριο. Συν τη ψήφο από τη Μαρία με τις μποούκλες. Πήρες μια ιδέα σήμερα για τη δημοφιλία σου ντόκτορ.

Ανώνυμος είπε...

Ποια Μαρία λέτε ρε παιδιά;Υπάρχει και μια Μαρία με τις φούρλες,κάθε 4 χρόνια αλλάζει περιβάλλον.... ο νοών νοείτω.

Ανώνυμος είπε...

Σας βλέπω σχολιάζετε Σερβιώτες εκεί στην κεντρική πλατεία της πόλης σας κάνατε την πάπια. Μην ρίχνετε ευθύνες σε έναν άνθρωπο που σίγουρα είναι ποιό καθαρός από ορισμένους που θα τους ρίξετε ξανά την ψήφο σας και μάλιστα είναι ο μόνος που όχι απλά δεν έχει κλέψει τον δήμο σας αλλά θα σας αφήσει φεύγοντας και στο ταμείο χρήματα. Θεωρώ ότι σας αξίζει ένα μεγάλο λαμόγιο ως δήμαρχο έτσι για να σέβεστε. Ρωτήστε αυτούς πού σας τον φέρανε αυτοί ξέρουν καλύτερα Υ.Γ. Σίγουρα δεν ήταν ο κατάλληλος για τον δήμο σας.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μεγαλε μην εισαι τόσο σίγουρος για τον Δήμαρχο σου. Που τα ειδες τα λεφτα στα ταμεία έχει διαλύσει τα παντα.

Το Προφίλ μας