Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

"Θα σε καταγγείλω"! - για την καύση κάρβουνου στην περιοχή των Σερβίων. Γράφει φίλος του blog

Θα σε καταγγείλω. 
Εσένα,συμπολίτη,συγχωριανέ,γείτονα,μπάρμπα,ανηψιέ.
Θα σε καταγγείλω γιατί προσπαθώ χρόνια τώρα να είμαι ψύχραιμος και να δίνω τόπο στην οργή,να ψάχνω τη μεσαία οδό,να μη δημιουργώ πρόβλημα και να πασχίζω να βρω τη λύση συζητώντας.
Θα σε καταγγείλω,γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνεις,με τραμπουκισμούς και μπάτσους,με μηνύσεις και με δικαστήρια.Με το πρόσχημα της κρίσης και της οικονομικής στενότητας,χρόνια τώρα μου δηλητηριάζεις τον αέρα που αναπνέω με βρωμοκάρβουνο που προμηθεύεσαι τζάμπα αφού οι μαλάκες υπεύθυνοι σε αφήνουν.Δεν είσαι φτωχός,ανεγκέφαλος είσαι και κουτοπόνηρος συμφεροντολόγος.
Για να γλυτώσεις εσύ μερικά ευρώ το χρόνο, εγώ αναγκάζομαι να ζω σε ένα σπίτι που τα παράθυρα μένουν κλειστά μονίμως.Τα παιδιά μου (και τα δικά σου,ηλίθιε) έχουν αποκτήσει πια κουσούρι αναπνευστικό από τον αέρα που αναπνέουν.Κι εσύ.Κι εγώ.Κι όλοι μας.
Για να γλυτώσεις μερικά ευρώ.Που έτσι κι αλλιώς,θα τα δώσεις αλλού.Σε καινούριο αμάξι.Σε ρούχα.Σε καινούρια κινητά για τα παιδιά,σε playstation 4.Σε Stan Smith παπούτσια τρομάρα σου,ω καραγκιόζη.Σε νύχια και μαλλιά.Ε όχι,δε θα φάω άλλο τη βλαχοτρομοκρατία σου.
Θα σε καταγγείλω επώνυμα.Και θα το επαναλάβω όσες φορές μπορώ,μέχρι να σταματήσει η
καμινάδα σου να ξερνά καρκίνο στα πρόσωπα των παιδιών μου.Αφού δεν καταλαβαίνεις αλλιώς,ας αλλάξουμε τροπάρι.
Merry Christmas,σου'ρχεται ο Αϊ- Βασίλης.
Αφουγκράσου τον αέρα,ακούγονται ήδη κουδουνάκια..

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να επέμβουν οι αρμόδιοι,να γίνει συστηματικός έλεγχος και να απαγορευτεί η καύση κάρβουνου.Οι παραβάτες να τιμωρούνται με μεγάλο πρόστιμο.Φτάνει πια,πανω απο όλα η υγεία.Καμμιά δικαιολογία γι'αυτούς που δεν σέβονται τον συνάνθρωπό τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι αρμόδιοι περιορίζονται σε ξενέρωτα σποτάκια και προτρέπουν εμάς να καταγγέλουμε τις παραβάσεις.Λες και μιλάμε για μία-δύο παραβάσεις.Εδώ έχουν κάνει μετατροπή σε λέβητες και καίνε σκουπίδια κι ορυκτέλαια οι ανεγκέφαλοι.Μαζικά πρέπει να γίνουν καταγγελίες να κουνηθούν τα πράγματα.Για να μη μιλήσω για τον Δήμο που ήδη θα έπρεπε να έχει κινηθεί από την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Μην το λες, κάν'το!

Ανώνυμος είπε...

Το έχω ήδη κάνει, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Άρα είμαστε δύο κούκοι

Ανώνυμος είπε...

2:43 άστα να πάνε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζηδες όσοι κάνουν τέτοιου είδους χαζομάρες θετοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεια. Γιδια

Ανώνυμος είπε...

Γερμανοτσολιαδες, να βγειτε και να φωναξετε για τα μνημονια τιποτα, αραχτοι βολεμενοι στο Δημοσιο, οταν ο αλλοσ δεν εχει χρηματα τι του λετε να κανει να παιθανει? γιατι εσεις δεν τους ανοιγετε την πορτα του σπιτιου σας να τους ζεστανετε.

Ανώνυμος είπε...

κερνα του 200 λιτρα πετρελαιο και ασε της μηνυσεις πανω απο ολα να εισαι ανθρωπος....και να σκευτεσαι οτι ο διπλανος σου δεν εχει να δωσει 1500 -2000 ευρο να κανει κατι αλλο εσυ νομιζεις οτι ο ιδιος θελει να κανει κακο στους γυρο του .....η μηνυσει δεν ειναι λυση,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Παμε καλα ρε οσο αφηνουμε τους γυρο μας να καίνε αυτα τα διαολια και καταστρεφουμε τα δικα μας πενυμονια

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει όλοι να δράσουν γι αυτό, και ο δήμος, και οι κάτοικοι και η περιφέρεια. Η κατάσταση πλέον στα Σέρβια είναι απαράδεκτη. Κάνουμε μια βόλτα και βρωμάμε κάρβουνο

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να σταματήσει αυτό άμεσα

Ανώνυμος είπε...

Καταγγελία στην εταιρεία θέλει Που το πουλάει στον κόσμο πρέπει

Το Προφίλ μας