Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Νέο, σπαρταριστό βίντεο του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου . Όσοι δεν πήγαν στο ιατρικό συνέδριο "ίσως χρειαστούν άλλου είδους συνέδρια" - υπονοώντας ότι όσοι δεν παρευρέθησαν θέλουν ψυχίατρο!

Κάθε σοβαρότητας και ρεαλιστικότητας στερούνται οι νέες δηλώσεις του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου. Με νέο βίντεο χτυπά και εξαπολύει μύδρους εναντίον των δημοτών, του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σερβίων, Αθλητικών Συλλόγων (;;;), το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Πρόεδρο του Δ.Σ. προσωπικά ...και τους υπόλοιπους δημότες που "ίσως να χρειαστούνε άλλου είδους συνέδρια, άλλου επιπέδου και άλλου αντικειμένου..." υπονοώντας ψυχιατρική συνεδρία και ψυχιατρική νόσο.

Για το ιατρικό συνέδριο:
 "Ήταν ένα συνέδριο που άφησε πραγματικά εποχή"   και οι γιατροί θα το θυμούνται για πάντα, Θανάση...
  "έχει φτάσει και στα πέρατα του κόσμου ακόμα" το συζητάς; 1ο trending topic στο Twitter ήταν το ιατρικό συνέδριο στα Σέρβια....

Για το Δημοτικό Ωδείο:
"Εκεί έγινε ένα μπάχαλο όσον αφορά το διορισμό του καλλιτεχνικού διευθυντή, έγιναν παρατυπίες και παρανομίες" 

Και γιατί δεν απέτρεψες το μπάχαλο Θανάση; Μήπως τι είσαι; Δήμαρχος;

"Νομίζω ότι τα πράγματα θα πάρουν το σωστό δρόμο, γιατί διαφορετικά θα έχουν κυρώσεις πάσης φύσεως οι υπεύθυνοι του Ωδείου και όχι μόνο"
δηλαδή οι Παιδικοί Σταθμοί και το Ωδείο θα έχουν επιτέλους θέρμανση; Και ποιοι άλλοι θα έχουν κυρώσεις; Μήπως οι σπουδαστές του Ωδείου; Μήπως οι καθηγητές του Ωδείου; Θέλεις να κλείσεις το Ωδείο Θανάση;

Για το θέμα της Αγροτικής Οδοποιίας:
"Απ' τη μέρα που εκλέχτηκα, η προσοχή μου και το ενδιαφέρον μου στράφηκε προς τον ταλαιπωρημένο αγρότη ή κτηνοτρόφο ή γεωργό..." 
"Αργήσαμε λίγο και σ' αυτό την ευθύνη την έχουνε πολλοί και όλοι οι άλλοι εκτός από μένα, γιατί οι δράσεις μου και το ενδιαφέρον μου και οι προσπάθειές μου είναι καταχωρημένες και καταγεγραμμένες" 
Να μας πει μόνο, πού ακριβώς είναι καταχωρημένες και καταγεγραμμένες οι προσπάθειές του γιατί δεν βρίσκουμε τίποτα...

Δείτε, ακούστε και κάντε καινούργιο συκώτι από τα γέλια..... !!!!!!!!!!!!!!!!

.
 . .
Πηγή βίντεο: Live-avles.tv  


 ai-vreS: αντί απάντησης...
Τι είναι η μυθομανία;
 Η μυθομανία είναι ένας ψυχαναγκαστικός τρόπος διαστρέβλωσης ή βελτίωσης της εικόνας του εαυτού ή της ζωής κάποιου. Τα ψεύδη ή οι διαστρεβλώσεις αυτές μπορεί να αφορούν σε κάτι ασήμαντο (π.χ. σε κάποιο μέρος που το άτομο αυτό να ισχυρίζεται πως έχει επισκεφθεί, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να ισχύει) αλλά και σε κάτι πολύ σημαντικό (π.χ. για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσε, για την προσωπική του ζωή κ.τ.λ.). Ο μυθομανής έχει, συνήθως, μια πολύ έντονη ανάγκη επιβεβαίωσης, προσέλκυσης της προσοχής των άλλων και να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οι ανάγκες αυτές οφείλονται σε βαθιά αισθήματα ανασφάλειας που προσπαθεί να αντισταθμίσει διαμέσου των διαφόρων υπερβολών του. 
Γιατί είναι, συχνά, δύσκολο να αναγνωρίσουμε έγκαιρα έναν μυθομανή;

Κατά πρώτον, ο μυθομανής μπορεί να προέρχεται από την οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, να έχει το οποιοδήποτε μορφωτικό επίπεδο και δείχνει -σε μια πρώτη ανάγνωση, προς τα έξω- ως ένα απόλυτα υγιές ψυχικά άτομο.
Κατά δεύτερον, εξαιτίας του ότι τα άτομα αυτά δεν έχουν συνείδηση των υπερβολών τους ή, ακόμα και όταν έχουν επίγνωση, επειδή δεν νιώθουν την παραμικρή ενοχή, αφηγούνται με τόση φυσικότητα ακόμα και το μεγαλύτερο ψέμα, με συνέπεια να πείθουν εύκολα, τουλάχιστον αυτούς που δεν τους γνωρίζουν καλά.
Υπάρχουν μυθομανείς που χαίρουν γενικής εκτίμησης, που είναι επιτυχημένοι επαγγελματικά, που έχουν δημιουργήσει οικογένεια και που ζουν μία απόλυτα φυσιολογική κοινωνική ζωή. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που ζουν κοινωνικά απομονωμένοι, έχοντας μεγάλα προβλήματα εξάρτησης από σεξ, ναρκωτικές ουσίες ή αλκοόλ...
Πηγή: Σάββας Ν. Σαλπιστής, PhD
Κλινικός Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπευτής  
i-psychologos.gr

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μην βάζετε 800 πράγματα σε ένα Σαββατοκύριακο κύριε δημαρχε για να έχει κόσμο και να ανταποκρίνεται πάτε και κάνετε ένα ιατρικό συνέδριο που εγώ και άλλοι θα θέλαμε να παρευρεθούμε σίγουρα μέσα σε αυτή την εποχή που γίνονται ένα σωρό πράγματα. Ποιος σας έφταιξε;

Ανώνυμος είπε...

Άδικο έχει;

Ανώνυμος είπε...

Κυριακίδη ακούς; όλοι οι άλλοι έχουν την ευθύνη εκτός απο μένα.!

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Για σκομη μια φορα σας Υβριζει Σερβιώτες. Λέει ότι χρειάζεται ψυχίατρο. Συνεχίστε να τα δέχεστε και να τα απολαμβάνετε. Βγήκε προς τα εξω να δείτε τι λένε για σσς που τα δέχεστε

Ανώνυμος είπε...

τρεις λαλουν και δυο χορευουν.

Ανώνυμος είπε...

viva zapata

Ανώνυμος είπε...

Ο συγκεκριμένος κύριος θα προσθέσει μια ακόμη μήνυση κατά του αύριο το πρωί. προσωπικά θα τον μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση

Ανώνυμος είπε...

Θα τον ανέχεστε για πολυ ακομα Σερβιώτες; Έχετε σκεφτεί τι θα γινοτανε στο Βελβεντο; Λίγη τσιπα δεν έχετε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΙΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Στο Βελβεντό τον τράβηξαν μια καλή μήνυση από τον ένα τον Συνεταιρισμό γιατί συνέχεια τους κατηγορούσε και μούλωξε μια και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Ζήτησε και δημόσια συγνώμη για αυτα που ελεγε για τον ΑΣΕΠΟΠ. Την ουρά στα σκέλια. Αλλα στα σερβια τον κοιτάνε

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟ!

Το Προφίλ μας