Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Δήμος Σερβίων–Βελβεντού: Ευχαριστήριο για την επιχείρηση Μάρμαρα Κοζάνης-Παπαθυμιόπουλος

 Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Μάρμαρα Κοζάνης-Παπαθυμιόπουλος για την ευγενική προσφορά, μαρμάρινων διακοσμητικών ενθυμίων τα οποία προσφέρθηκαν στους ιατρούς που συμμετείχαν στο 1ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συνέδριο καθώς και σε πρόσωπα που τιμήθηκαν στην ειδική εκδήλωση του συνεδρίου. Μία ξεχωριστή προσφορά από την επιχείρηση των συνδημοτών μας που για 40 και πλέον χρόνια, δραστηριοποιούνται και αναδεικνύουν με το
δικό τους μοναδικό τρόπο τα Μάρμαρα Τρανοβάλτου.  

17 σχόλια:

Σούλιος Οδυσσέας. είπε...

Όλα τα προϊόντα του εργοστασίου διακρίνονται για την τέλεια επεξεργασία τους. Τα συγχαρητήριά μου για την προσφορά της επιχείρησης. Τα χαιρετίσματά μου στους κ.κ. Γιάννη και Βαγγέλη.

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Θέλω να συγχαρώ την οικογένεια Παπαθυμιόπουλου για την προσφορά τους αυτή. Θα ήθελα επίσης να γνωστοποιήσω, μιας και οι ίδιοι δεν θα το κάνουν ποτέ, ότι οι αδελφοί Παπαθυμιόπουλοι έχουν κάνει μεγάλη δωρεά αξίας χιλιάδων ευρώ στο χωριό τους, το Τριγωνικό, την ανακατασκευή του δαπέδου του Ιερού Ναού του Αγ. Δημητρίου, δωρεά για την οποία τιμήθηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κοζάνης κ.κ. Παύλο.

Ανώνυμος είπε...

Μαλιστα... Μητροπολιτης Κοζανης λοιπον και οχι Σερβιων και Κοζανης. Τι λες βρε Βασιλη...

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ δημοσιεύστε το σχόλιο μου για τον τίτλο του Μητροπολίτη- δεν έχει τίποτε υβριστικό. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

ποσο ξενος εισαι με τα Σέρβια? Παι και η μητρόπολη. ai-vres βαλε τα σχολια και ασε τις μονομερης αποψεις .....

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μπλέξαμε με την ιστορία

Ανώνυμος είπε...

Στον τρελόγιατρο ai-vres βρήκες για την ετημολογία του Μυθομανη, εδώ για την Ιστορία της Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης δεν έχεις ακούσει τίποτα?

ai-vreS είπε...

Μπα. Εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Mea culpa. Ουδείς αλάνθαστος. Προφανώς Σερβίων και Κοζάνης. Αλλά "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλλέτω".

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Κωνσταντόπουλος απάντησε με δυο θρησκευτικά αποσπάσματα και αυτό το βρίσκω αρκετά πνευματώδες , αφού το θέμα αφορά το επίσημο όνομα της Μητρόπολης: 1) "Mea culpa" [μετ. λάθος μου], φράση που προέρχεται από ομολογία αμαρτίας στην Καθολική Εκκλησία και σήμερα αποτελεί έκφραση αυτοκριτικής εκ μέρους αυτού που έσφαλε. 2) "... ο αναμάρτητος υμών πρώτος βαλέτω λίθον επ΄αυτήν", φράση που προέρχεται από το Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, Κεφ.8,στιχ.7 και σύμφωνα με τον συγγραφέα την απηύθυνε ο Ιησούς προς τους Φαρισαίους και αφορούσε τρίτο πρόσωπο, διότι αυτοί όντως παρανομούσαν και έσφαλαν. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η φράση δεν μπορεί να εκφέρεται και να απευθύνεται συλλήβδην, παρά μόνο προς αυτούς που ενώ κρίνουν σφάλματα άλλων, οι ίδιοι κάνουν τα ίδια και χειρότερα.Η συλλήβδην χρήση της, όπως εδώ, αποτελεί έκφραση αποφυγής της κριτικής γι΄αυτό είναι μια κακή χρήση. Ενώ λοιπόν το 1) λέγεται από τον σφάλλοντα και το 2) για τρίτο πρόσωπο ο πρώην Δήμαρχος τα είπε και τα δυο για τον εαυτό του, αναγνωρίζοντας ως μόνο κριτή του σφάλματος του μόνο τον εαυτό του και αποποιούμενος την κριτική από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό ίσως αποτελεί δομικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα. Τέλος και πέραν της ουσίας,ως ύφος η απάντηση μέσω αποσπασμάτων δεν ενδείκνυται για την προαγωγή του διαλόγου, όταν μάλιστα προέρχεται από έναν πρώην Δήμαρχο και νυν υποψήφιο.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε εκανες ολη αυτη την αναλυση απο 2 φρασεις του Κωνσταντοπουλου, στις οποιες μαλιστα αναγνωριζει το λαθος του, αλλα δεν ειδα καμια παρομοια αναρτηση στα λεγομενα του γιατρου που προσβαλλει και θιγει ολους τους Σερβιωτες καθε φορα που κανει δηλωσεις.

Καταλαβαμε

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ 1207? ΞΕΧΑΣΕ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΗ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ Η ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΑΙΒΡΕΣ ΒΑΛΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας λέει ο Κωνσταντόπουλος και σεις του λέτε οτι κι' αυτή τη λέει στραβά ... ε ρε Κοσματόπουλος που σας χρειάζεται...

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει 7:45 σε καταλάβαμε ποιος είσαι, δεν χρειάζεται να βάλεις το όνομά σου.

Ανώνυμος είπε...

Νικόλα δεν χρειάζεται να κάνεις τόσο περίτεχνες αναλύσεις για τον Βασίλη. Να τις κάνεις για τον αρχηγό σου. Μην νομίζεις οτι δεν καταλαβαίνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Νικόλαε γύρνα στο φροντιστήριο παιδί μου και άσε τους δεσποτάδες και τους υποψηφίους με το ύφος των 819 καρδιναλίων.

Ανώνυμος είπε...

Μαγος εισαι?

Το Προφίλ μας