Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Λάζαρος Πάσχος, Διευθυντής Κ.Υ. Σερβίων: ΔΕΝ θα συμμετάσχουμε στο πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού

Κ.Υ. ΣΕΡΒΙΩΝ
            Με αφορμή το πολυθεματικό ιατρικό συνέδριο, που διοργανώνει ο Δήμος Σερβίων– Βελβεντού, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Υγείας Σερβίων δεν ενημερώθηκε εγκαίρως και ούτε ζητήθηκε από το Δήμο συνεργασία στις επιστημονικές εργασίες του συνεδρίου. Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συμμετάσχει κανένας ιατρός του Κέντρου Υγείας Σερβίων στην επιστημονική διημερίδα για θέματα υγείας στο παρόν και στο μέλλον των πολιτών του Δήμου.
            Βεβαίως και συμφωνούμε σε οποιαδήποτε επιστημονική εκδήλωση που αφορά στα θέματα υγείας των πολιτών του Δήμου, αρκεί να συμμετέχει και το τοπικό Κ.Υ στο επιστημονικό πρόγραμμα αυτών των εκδηλώσεων. Αναγνωρίζουμε τη συνεργασία και τη βοήθεια του Δήμου σε διάφορους τομείς που αφορούν στη λειτουργία του και ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
            Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού σχετικά με “ενέργειές του” προκειμένου να αποτραπεί το κλείσιμο του Κ.Υ κατά το προηγούμενο διάστημα!!!
            Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι από την πολιτεία ουδέποτε τέθηκε τέτοιο ζήτημα επισήμως. Τουναντίον, έχουμε πάρει τις καλύτερες κριτικές για την εύρυθμη λειτουργία του. Το Κ.Υ. Σερβίων σύμφωνα με το υπουργείο είναι από τα καλύτερα της χώρας.
            Σημειώνουμε δε, ότι όποιες δυσλειτουργίες και μικροπροβλήματα παρουσιάστηκαν εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης της χώρας μας, αντιμετωπίστηκαν και
αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά και με υπερβάλλοντα ζήλο από όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Ακόμα και όταν μετακινήθηκαν ιατροί μας για την κάλυψη εφημεριακών αναγκών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, προηγουμένως είχε διασφαλισθεί η πλήρης λειτουργία του Κ.Υ σε 24ωρη βάση.
            Τέλος, όπως ξέρετε,  η μονάδα μας λειτουργεί ανελλιπώς από το 1986 καθημερινά και όλο το 24ωρο και σας διαβεβαιώνουμε ότι και στο παρόν και στο μέλλον θα είναι άγρυπνος φρουρός ασφάλειας σε θέματα υγείας όλων των κατοίκων τις περιοχής, αλλά και των διερχόμενων επισκεπτών της. 

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ
Κ.Υ ΣΕΡΒΙΩΝ
ΠΑΣΧΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά σιγα θα καταλάβετε όλοι τι ρόλο βαράει η δημαρχαρα μας. Ειναι ομως πλέον αργά. Μεταξύ αυτών και ορισμένοι απο το κέντρο υγείας που τρέχανε μαζι του. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Λαζο. Ας μην πάει κανένας στο ιατρικό συνέδριο για να είναι μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ 4.45 να είσαι πιό προσεκτικός στα γραφόμενά σου.Το σιγά-σιγά καταλάβατε τον ρόλο του Δημάρχου το κατανοώ,αλλά τα υπόλοιπα τι τα θέλεις;Δηλ.το είναι πλεον αργά,το ορισμένοι τρέχανε μαζί του και το καλά να πάθετε με κεφαλαία για μένα δείχνουν εναν ανθρωπο χαμηλού επιπέδου.Γι'αυτον ακριβώς τον λόγο είναι η τελευταία φορά που κάνω διάλογο μαζί σου.Κρίμα και λυπάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι κι αλλιώς ένα πάρτι φίλων θα είναι που θα βρεθούν να φάνε και να πιουν και να τα πουν σε βάρος των κορόιδων

Ανώνυμος είπε...

4 ώρες το απογευμα του Σαββάτου και τέσσερις ώρες την κυριακη. Κατα τα αλλα διήμερο συνεδριο. Δουλεμαααααααα Σερβιώτες και τιποτα αλλο. Λακούβες φώτα ωδείο παιδικοί σταθμοί διαλυση

Το Προφίλ μας