Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Σερβίων–Βελβεντού επιτίθεται στο διευθυντή του Κ.Υ Σερβίων με αοριστολογίες: "είτε από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη είτε ως Δήμαρχος παρενέβη ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα". Δηλαδή τι ΑΚΡΙΒΩΣ έκανε; Ένα τίποτα όπως με τον υπόλοιπο Δήμο;

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου: 

Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα και τις σκέψεις του συμπαθούς κατά τα άλλα Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σερβίων κ. Λάζαρου Πάσχου σχετικά με την χθεσινή του ανακοίνωση σίγουρα όμως, λίγες ώρες πριν την έναρξη του 1ου Πολυθεματικού Ιατρικού Συνεδρίου, είναι προφανές ότι ορισμένοι επιδιώκουν να απαξιώσουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή και τους δημότες μας. Όπως και να έχει βέβαια το Συνέδριο θα διεξαχθεί κανονικά, έχοντας προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον κορυφαίων επιστημόνων και πολιτών.

Σχετικά με τα όσα επικαλείται ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σερβίων να αναφέρουμε ότι:
-          O ίδιος ενημερώθηκε προσωπικά από τον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο για την διεξαγωγή του συνεδρίου όταν και αποφασίστηκε η διοργάνωσή του. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί να τιμηθεί ο κ. Πάσχος στην ειδική εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου, στο πρόσωπο βέβαια του οποίου, ταυτόχρονα θα τιμηθεί το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Σερβίων για τα όσα έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
-          Δεν αποκλείστηκε κανένας γιατρός κάτι που επιβεβαιώνεται και από την συμμετοχή γιατρών του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης στο οποίο και ανήκει διοικητικά το Κ.Υ. Σερβίων.
-          Αναφορικά με την λειτουργία του Κ.Υ. Σερβίων είναι επίσης προφανές ότι ο κ. Πάσχος αγνοεί ή δεν θέλει να γνωρίζει τις ενέργειες του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού κάθε φορά που προέκυπταν ζητήματα για το Κ.Υ. Σερβίων σχετικά με ιατρικό προσωπικό, νοσηλευτές και οδηγούς ασθενοφόρων. Είτε από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας είτε ως Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ο κ. Κοσματόπουλος παρενέβη ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα στην προκειμένη περίπτωση δηλαδή να υπολειτουργεί το Κ.Υ. Σερβίων. Ταυτόχρονα υπήρξε μέριμνα ένταξης του Κ.Υ. Σερβίων στο πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων ανασφάλιστων συμπολιτών μας κάτι για το οποίο ήταν αρνητική η στάση του Κ.Υ. Σερβίων και
μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
-           Παράλληλα και όλο αυτό το διάστημα ως Δημοτική Αρχή καθ’ υπέρβαση των όσων ισχύουν και προβλέπονται στις υποχρεώσεις των Ο.Τ.Α. καλύπτονται συγκεκριμένες και σημαντικές κτιριακές ανάγκες τόσο του Κ.Υ. Σερβίων όσο και των Περιφερειακών–Αγροτικών Ιατρείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας