Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Β. Κωνσταντόπουλος: Αναξιόπιστος ο Δήμαρχος Σερβίων

Απαιτούνται τουλάχιστον δυο χρόνια για την οικονομική ανάταξη του Δήμου"
Δημιουργική και αυστηρή με προτάσεις που δεν εισακούστηκαν χαρακτήρισε την αντιπολίτευση που έκανε τα τελευταία χρόνια η παράταξη του Υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Βελβενδού Βασίλη Κωνσταντόπουλου  ο οποίος μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε πως ο Δήμος έχει περιέλθει σε μια τραγική οικονομική κατάσταση και διοικητική παράλυση για την οποία θα απαιτηθεί μεγάλη και έντονη προσπάθεια από κάθε νέα δημοτική αρχή που θα αναλάβει με στόχο να αναταχθούν οι λειτουργίες του Δήμου.
Ο ίδιος δεσμεύτηκε εφόσον  εκλεγεί ότι θα επαναφέρει στην κανονικότητα το διοικητικό κομμάτι του Δήμου μέσα σε διάστημα 6-8 μηνών, ενώ για την οικονομική ανάταξη των οικονομικών του Δήμου θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο χρόνια καθώς
δεν εισπράττεται σήμερα τίποτα.
Παράλληλα οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην ολοκλήρωση ημιτελών έργων της προηγούμενης δημοτικής αρχής και σε νέα για τα οποία θα κατατεθούν σχετικές προτάσεις.  Χρειάζεται για αυτό γνώση και εμπειρία την οποία όπως διευκρίνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος διαθέτει η παράταξη του που συζήτησε χθες τα τρέχοντα ζητήματα της περιοχής.
Όσον αφορά τον σημερινό Δήμαρχο και τις επενδύσεις που δήθεν έχει φέρει στην περιοχή ο κ. Κωνσταντόπουλος έκανε λόγο για ένα δημοτικό άρχοντα που είναι πλήρως αναξιόπιστος διοχετεύοντας στην δημοσιότητα ανακρίβειες για την ανάπτυξη του Δήμου.
ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί Βασίλη εκει στα σερβια μονο κοσματοπουλο θέλουν. Τους βρίζει τους φτύνει και δεν λένε τιποτα

Ανώνυμος είπε...

Απο που εισαι εσυ βρε Ανωνυμος 11:09 και εκφραζεσαι ετσι: " εκει στα Σέρβια"? Ο κομπλεξικος αντι-Σερβιωτισμος καποιων αμυαλων αλλα φανατικων οπαδων δεν θα βοηθησει τον Βασιλη στις εκλογες , θα του κανει κακο!

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Δεν υπάρχει "εκεί στα Σέρβια". Ανεξαρτήτως πού γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε ο καθένας από μας, σήμερα είμαστε μέλη της ίδιας κοινωνίας, με κοινά συμφέροντα και ίδια προβλήματα σε όλη την έκταση του δήμου.
Δυστυχώς όμως αυτόν τον δήμαρχο οι πολίτες τον επέλεξαν. Τώρα ολόκληρη η κοινωνία υφίσταται τις συνέπειες της επιλογής της.

Ανώνυμος είπε...

"Ο ίδιος δεσμεύτηκε εφόσον εκλεγεί ότι θα επαναφέρει στην κανονικότητα το διοικητικό κομμάτι του Δήμου μέσα σε διάστημα 6-8 μηνών, ενώ για την οικονομική ανάταξη των οικονομικών του Δήμου θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο χρόνια καθώς δεν εισπράττεται σήμερα τίποτα."
στο διοικητικο κοματι το ξερεισ οτι δεν θα γινει τιποτα και ποτε εαν δεν αλλαξεις την τραπουλα στους εργαζομενους κατι που ελεγες οτι θα κανεις αλλα ποτε δεν εκανες. Οι υπαληλοι ουτε μιλιουνται μεταξυ τους ειναι κοινο μυστικο αυτο και επισης ολοι ξερουμε τι φταιει και ποιοι φταινε. αλλα εξακολουθειται να θελετε να κανετε ομελετα με ασπαστα αυγα. μην θιγουν οι καλες οικογενειες του τοπου μας.
για το οικονομικο κοματι δεν ξερω για να το λες εσυ κατι θα ξερεις παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Δεσμεύτηκα ότι η κανονικότητα στην καθημερινή λειτουργία του δήμου θα επανέλθει σε διάστημα 6-8 μηνών.
Η κανονικότητα στην λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου θα γίνει άμεσα, γιατί προσωπικά γνωρίζω πολύ καλά τον κάθε υπάλληλο, καθώς επίσης και τις δυνατότητες προσφοράς του καθενός από αυτούς.
Επίσης οι υπάλληλοι με γνωρίζουν πολύ καλά καθώς επίσης και τις απαιτήσεις της θέσης του δημάρχου ως πολιτικού και διοικητικού προϊσταμένου τους.
Το γεγονός ότι υπάρχουν αυτή την στιγμή τα φαινόμενα που περιγράφεις, δεν οφείλονται στους υπαλλήλους αλλά στο γεγονός ότι υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας, δηλαδή δεν υπάρχει πολιτικός προϊστάμενος να δώσει κατευθύνσεις.
Για την σημερινή κατάσταση του δήμου οι τελευταίοι που φταίνε είναι οι υπάλληλοι.
Οι ίδιοι υπάλληλοι υπήρχαν και επί των ημερών μου. Γιατί τότε δεν υπήρχαν τα προβλήματα αυτά;
Τώρα για το ανακάτεμα της τράπουλας στους υπαλλήλους.
Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι όποιες διοικητικές μεταβολές δεν πρέπει να γίνονται στην βάση αν ο υπάλληλος είναι κολλητός ή αρεστός στην πολιτική ηγεσία, αλλά με βάση την απόδοσή του.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί ο νέος δήμαρχος να μπει στον δήμο σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και να σαρώσει όλες τις υπηρεσίες, τότε βγείτε και πείτε το στον κόσμο.
Εμείς διαφωνούμε με αυτό.
Και επαναλαμβάνω, εμείς πιστεύουμε ότι οι υπάλληλοι πρέπει να κρίνονται με βάση τα προσόντα τους και την απόδοσή τους και όχι αν είναι κολλητοί του δημάρχου

Το Προφίλ μας