Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Την ώρα που ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού λέει πως θέλει…επενδυτές για να στηρίξει τον τόπο, δίνει 3.000 ευρώ για την κάλυψη του «περίφημου» ιατρικού συνεδρίου σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά-Μαζί του Η. Κάτανας και Ρ. Αλεξανδρής από την Περιφέρεια που ενέκριναν το ποσό!

Από το kozanimedia.gr
Δε φτάνει που στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, με απόφαση του δημάρχου Αθανάσιου Κοσματόπουλου, διοργανώνουν ένα εξαιρετικά αμφιβόλου σημασίας ιατρικό συνέδριο στα Σέρβια (γιατί άραγε;) την ώρα που οι παιδικοί σταθμοί δεν έχουν τρόφιμα και χρήματα για πετρέλαιο, αλλά οι διοργανωτές φροντίζουν και να δώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ σε εταιρία από τα…Νέα Μουδανιά για την κάλυψη των εργασιών του!
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ηλία Κάτανα και τη στήριξη του αντιπεριφερειάρχη Υγείας Ρούση Αλεξανδρή, δίνονται 3.000 στην εταιρία  (Δείτε το σχετικό έγγραφο εδώ) «Δίκτυο Επιχειρείν» για ηχητική κάλυψη, εκτυπώσεις και…τα λοιπά, του εν λόγω συνεδρίου που θα λάβει χώρα στα Σέρβια!
Η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ΑΦΜ στα…Νέα Μουδανιά και, εύλογα, διερωτάται κανείς για ποιο λόγο στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισαν να δώσουν το έργο σε εταιρία εκτός της περιοχής μας.
Πόσο μάλλον όταν ανάλογο έργο έχουν τη δυνατότητα να υλοποιήσουν αρκετές επιχειρήσεις/εταιρίες στην Π.Ε. Κοζάνης και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.
Ποιός, λοιπόν, ο λόγος της επιλογής της συγκεκριμένης εταιρίας από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού; Πώς έγινε η συγκεκριμένη απευθείας ανάθεση από την Περιφέρεια; Και, αλήθεια, ποιός βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του εν λόγω ιατρικού συνεδρίου που, ουσιαστικά, δεν έχει να προσφέρει τίποτε στην περιοχή, την ώρα που ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού «ασφυκτιά» από την καταστροφική θητεία Κοσματόπουλου;
Π.Π.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Να είναι το μοναδικό;;; τη στιγμή που οι παιδικοί δεν έχουν τρόφιμα και χρήματα για πετρέλαιο, τη στιγμή που το ωδείο επίσης δεν έχει πετρέλαιο (πριν λίγες μέρες έβαλαν λίγα λίτρα), ο δήμος επιδοτεί τον ΜΟΣ για να πάνε οι κυρίες στην Αμερική και άλλον σύλλογο της περιοχής για αγορά οργάνων και κάνει και συνέδριο! Είναι όλοι τους απαράδεκτοι..... και η αντιπολίτευση περιμένει πότε θα περάσει ο καιρός να φύγει η νυν δημοτική "αρχή"...

Ανώνυμος είπε...

Αυτή μου τηλεφώνησε και με προσκάλεσε στο συνέδριο
231 122 1517

Ανώνυμος είπε...

συνεδριο χωρις λιστα ομιλητων
χωρις θεματικη
με απλα λογια μια μπουρδα
μια προταση του εκανε προφανως καποια εταιρεια που διοργανωνει συνεδρια και φυσικα αυτος ειπε γιατι οχι προβολη θα εχω σαμπως εγω πλερωνω;

Ανώνυμος είπε...

Μην πάτε στο ιατρικό συνέδριο, να είναι μόνοι τους ο δήμαρχος και η ανιψιά του.

Ανώνυμος είπε...

Μεμονωμένα Κοσματόπουλε χρειάζεσαι επίσκεψη απο γιατρούς,ψυχολόγους βεβαίως-βεβαίως.

Το Προφίλ μας