Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου της ΤΚ Κρανιδίων προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πλακεντά

Σαν πρόεδρος της Τ.Κ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ θα ήθελα να ευχαριστήσω  τον Αντιπεριφερειάρχη  κ ΠΛΑΚΕΝΤΑ, τονδιευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. ΓΡΙΒΑ ,καθώς και τον υπέυθυνο των μηχανημάτων κ. ΣΚΟΡΔΑ για την διάθεση του μηχανήματος της περιφέρειας,  για τον καθαρισμό  χόρτων και  κλαδιών , σε δρόμους που αφορούν τηνπρόσβαση προς την Τ.Κ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ. Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον χειριστή του οχήματος για την δουλεία που έκανε. 

                                                                                                          ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
                                                                                                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε πολύ καλό αποτέλεσμα. Φυσικά ο δήμος είναι απών για άλλη μια φορά.

Ανώνυμος είπε...

Καλα μας κοροιδευετε? πιγατε να δειτι τι ακριβος κοψανε και πως τα κοψανε? οτι νανε οι τεμπελαραδες τις νομαρχιας καναε ασε που παρατήσανε και τα κλαδια μεσα στο δρόμο. Αλλα αμεσος να ευχαριστήσετε ...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα λέγατε για δρόμους κλεισμένους για δρόμους που υπάρχη φόβος για ατύχημα. Τώρα που ο δρόμος άνοιξε έχουμε αλλές κραυγές .Μάλλον 6,06 ότι και να σε κάνουν θα είσε πάντα μόνο για κριτική. Κλωνάρια μέσα στον δρόμο δεν υπάρχουν , εγώ είδα τον πρόεδρο που μόνος του τα έβγαζε από τον δρόμο τώρα αν σε ενοχλή κανένα καλά είναι να σταματήσεις και να το βγάλεις στην άκρη. Και αν θέλεις να μάθεις δεν είναι υποχρέωση της περιφέρεις αυτός ο δρόμος αλλά του δήμου,μάλλον τα σχολειά σου σε άλλους πρέπει να τα κάνεις, σε αυτούς που δεν δουλέυουν και όχι σε αυτούς που δουλέυουν.

Το Προφίλ μας