Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Λευκή Νύχτα Χριστουγέννων «Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ» την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, στα πλαίσια των ενεργειών της για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων αποφάσισε κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων 2018, τη διοργάνωση δράσεων με σκοπό την δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στην πόλη μας.
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων, διοργανώνει την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, προπαραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης της Κοζάνης Αγίου Νικολάου, την εκδήλωση «Λευκή Νύχτα Χριστουγέννων, Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ», για δεύτερη χρονιά, με σκοπό την τόνωση της τοπικής αγοράς. Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει την πόλη μας σε ψυχαγωγικό επίκεντρο, καθώς έχει ως σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές και όχι μόνο.
Κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς τα καταστήματα θα παραμείνουνανοιχτά έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με είδη σε προνομιακές τιμές, μεγάλες προσφορές. Την ίδια μέρα ο Δήμος Κοζάνης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, ενώ παράλληλα θα δοθεί μεγάλη εορταστική συναυλία με την Μαρίνα Σάττι και τους Fones, ενώ παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου!
Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και τον τόπο μας!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας