Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού στο ΕΠΑ.Λ Σερβίων

Στο πλαίσιο των μαθημάτων «Υγεία και διατροφή» και «Αγωγή υγείας»  του τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας   πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στο 1ο ΕΠΑΛ Σερβίων εκδήλωση για τη σημασία του υγιεινού πρωινού.  Η διαιτολόγος-διατροφολόγος κ. Βασιλική Γκέσου μίλησε στους μαθητές για τη σημασία του υγιεινού πρωινού και της άσκησης και παρουσίασε οπτικο-ακουστικό υλικό.
Στη συνέχεια οι μαθητές απόλαυσαν πλούσιο υγιεινό πρωινό που ετοίμασαν οι ίδιοι με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές τους. Γάλα, φυσικοί χυμοί, κέικ, τσουρέκι, βρώμη, κουλούρια, μέλι, διάφορες μαρμελάδες, γιαούρτι, ταχίνι, φρυγανιές, φρούτα, ξηροί καρποί, ελιές, ρυζόγαλο, γαλοπούλα, τυρί με χαμηλά λιπαρά και άλλα πολλά αποτέλεσαν το πρωινό στο σχολείο μας.
Ο Διευθυντής του σχολείου και ο Σύλλογος διδασκόντων συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για τη διοργάνωση και την προετοιμασία καθώς και για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν στο τέλος της εκδήλωσης καθαρίζοντας  όλο το χώρο μετά την παρασκευή του πρωινού. Επίσης ευχαριστούν την κ. Γκέσου για την παρουσίασή της.
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ ΣΕΡΒΙΩΝ
Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

1 σχόλιο:

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ είπε...

Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια! Καλές γιορτές!!!

Το Προφίλ μας