Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Α. Κοσματόπουλος (δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού): «Υπάρχει μια παραπληροφόρηση και μια μανία λασπολογίας από πάρα πολλές πλευρές – Ηθική υποχρέωσή μου να ξανακατέβω στις εκλογές διότι δεν με άφησαν να κάνω πράγματα που ήθελα και μπορούσα» (Bίντεο 10′)

Τους λόγους για τους οποίους συγκάλεσε τη σημερινή (9/11) συνέντευξη τύπου, στα γραφεία της ΑΝΚΟ στην Κοζάνη, εξήγησε στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλος, αναφέροντας, ως πρώτο (λόγο), την ανάδειξη του έργου της δημοτικής αρχής, από την ανάληψη των καθηκόντων της μέχρι σήμερα και δεύτερο (βασικότερο λόγο), να πληροφορήσει τον κόσμο για την πραγματική κατάσταση στο δήμο, διότι, όπως υπογράμμισε: «υπάρχει μια παραπληροφόρηση και μια μανία λασπολογίας από πάρα πολλές πλευρές …κι ο κόσμος, 3 στους 10, που θα ακούσουν κάτι αρνητικό θα τους προβληματίσει».
Ο κ. Κοσματόπουλος αναφέρθηκε και σε αυτούς που υποστηρίζουν πως δεν θα επαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, σημειώνοντας: «Ηθική υποχρέωσή μου να ξανακατέβω στις εκλογές διότι δεν με άφησαν να κάνω πράγματα που ήθελα και μπορούσα κι ευτυχώς που άλλαξα τις συνθήκες του
παιχνιδιού κι αρχίζω τώρα να τα πραγματοποιώ και δεν θα ήθελα αυτός ο δήμος να μείνει στη μιζέρια, την κατάντια, την ανεργία και τη φτώχεια». 
Δείτε τα πρώτα 10 λεπτά της συνέντευξης τύπου:
.
Πηγή: kozan.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν την εκανε στα Σερβια? Βαριοταν να ερθει?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ 'ΡΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

να κατεβείτε κύριε κοσματόπουλε.
ο έργο όντως είναι ημιτελές.
πχ προχθές είδα ότι στις Αυλές είχαν νερό. ντροπή. να κοπεί άμεσα

Το Προφίλ μας