Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος: "Στις περασμένες εκλογές, εγώ από το Βελβεντό πήρα 85% που σημαίνει ότι με εκτιμούν, με σέβονται και με προτιμούν για Δήμαρχο" (!!!!!!!!) Δείτε το απίθανο βίντεο του Kozanilife.gr

Από το kozanilife.gr
Ο Θ. Κοσματόπουλος για την αυτονομία του Βελβεντού: «Το Βελβεντό το δίχασαν με αισχρό τρόπο – Και να αυτονομηθεί ο Δήμος, πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο και στα Σέρβια και στο Βελβεντό»

Στο θέμα της αυτονομίας του Βελβεντού αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018 στην Κοζάνη.
Μεταξύ των άλλων ο κ. Κοσματόπουλος δήλωσε:
«Στις περασμένες εκλογές εγώ από το Βελβεντό πήρα 85% κάτι που σημαίνει ότι με προτιμούν για Δήμαρχο. Το τι προβλήματα θα δημιουργηθούν άμα γίνει αυτονομία του Δήμου δεν περιγράφεται. Αυτά νομίζω είναι πολιτικές φανφάρες και μάλιστα προεκλογικές. Με κάτι τέτοιο θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Το πράγμα ξεφεύγει από τα όρια της σοβαρότητας. Εγώ δεν έχω κανέναν πρόβλημα είτε αυτονομηθεί είτε όχι. Οι «πρώην» νομίζουν πως αν αυτονομηθούν θα πάρουν τη διοίκηση του Δήμου.
Και να αυτονομηθεί ο Δήμος, να ξέρετε σίγουρα πως πάλι εμείς θα κάνουμε κουμάντο και στα Σέρβια και στο Βελβεντό. Το Βελβεντό το δίχασαν με αισχρό τρόπο.»
Δείτε το σχετικό βίντεο του KOZANILIFE.GR:
.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τρικυμία εν κρανίω

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως. Και αν λάβουμε υπόψη ότι οι Βελβεντινοί ψηφίζουν πάντα σωστά το 85% έχει μεγαλύτερη αξία.

Ανώνυμος είπε...

Να πας να γίνεις δήμαρχος στο Βελβεντό αφού σε αγαπάνε και σε ψηφίζουν!Σου το επιτρέπουμε!!Το ότι σε ψήφισαν ασφαλως και είναι γνωστό και την πληρώσαμε όλοι !

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν κοιτάς τα χάλια σου που θελεις να γίνεις πάλι δήμαρχος. Τα δικά σου τα τιμολόγια νερού πότε θα τα δούμε γιατρέ; Γιατι ένα πουλάκι μας λέει οτι δεν θα βγάλεις αλλους λογαριασμούς νερού για να μην βγουν και οι δικές σου 40.000 που χρωστάς. Δεν είναι απόρρητα ούτε μυσικά. Τα είπε και ο Κουκάλης στο δημ συμβούλιο. Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτόν τον τόπο;

Το Προφίλ μας