Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Δηλώσεις Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, Λάμπες Ηλεκτροφωτισμού, Λακούβες δρόμων. ( Video www.Live-Avles.tv)

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

live-avles min ton ek8etis alo den ton lipase; krima ine to gerontaki.

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΟΝΤΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΙΓ0. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Η Χαζαμάρα, της χαζαμάρας, τη χαζαμάρα, ω χαζαμαρα. Ρε αιντε μαστο

Ανώνυμος είπε...

σε πεντε χρονια κατεστρεψε ολο το δημο. δωστε του αλλη μια θητεια να σας αποτελειωσει. Ειστε ικανοι εσεις οι Σερβιωτες

Ανώνυμος είπε...

Εκεινη η εξαδα η ντριμ τιμ του Βελβεντου που ειναι ρε παιδια. Γεια σου ρε ζηνων που γυρισες για να μας σωσεις

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ...ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ? η

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΟΥΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Η ΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΦΕΡΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΤΟΝ ΦΩΤΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΣΕΡΒΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Η στατιστική είπε...

Επειδή εγω κατάλαβα τι σημαίνει Κοσματοπουλος, σας λέω ότι ούτε 10% δεν μπορεί να φτάσει, αν κάνει συνδυασμό καθώς δεν έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ?ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στο δημαρχο μας.αφου διελυσε τα παντα εχει αναλαβει και τη διασκεδαση μας.....τι περιμενετε απο καποιον που ετρεχε σε εκδηλωσεις του σωρρα και επινε το νερο. αρλουμπεσ αρλουμπεσ αρλουμπεσ. οι συμβουλοι του τι λενε? θα τον αφησουν και αλλο να μας ρεζιλευει? δεν καταλαβαινουν οτι υπαρχει προβλημα σοβαρο? αλλα ποιοι συμβουλοι ο δισερης? χα χα χα. ο θιυμιοσ ξερει τι κανει

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΗΣΑΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΤΟΝ ΛΟΥΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ?

Ανώνυμος είπε...

Ψέματα, ψέματα, ψέματα. Ο άνθρωπος συνειδητά παραπλανεί τους πολίτες.
Έχει λέει προσωπική άποψη για τις λακούβες, αφού συνέχεια βρίσκεται στους δρόμους, αυτός που έρχεται για καφέ στον δήμο στις 1:0 το μεσημέρι και φεύγει στις 2:0.
Δεν λειτουργεί ο δήμος ακόμα λέει γιατί δεν ψηφίστηκε έγκαιρα ο προϋπολογισμός. Τα λέει αυτά αυτός που εισήγαγε για πρώτη φορά τον προϋπολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο στις 20-03-2018 (εγκρίθηκε στις 27-03-2018), ενώ έπρεπε να τον εισάγει για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2017.
Μιλάει αυτός που έπρεπε να σιωπά και να δουλεύει μόνο, μήπως και περισώσει κάτι από την μεγάλη ζημιά που προκαλεί στον τόπο μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωποε έχει ξεμωράνει μην τον ξεσυνερίζεστε, στοργή θέλει

Ανώνυμος είπε...

Γιατί η Αποκεντρωμένη δεν τον κήρυξε ακόμα έκπτωτο για το ότι δεν εφερε προϋπολογισμό στο Δήμο από τον Νοέμβριο του 2017; Ο νόμος είναι για όλους;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 7.55, δεν ξέρεις ότι και για την Αποκεντρωμένη, ο Δήμος αποτελεί ειδική περίπτωση με αλά καρτ εφαρμογη των νόμων και των εγκυκλιων; Είμαστε το παραδειγμα προς αποφυγήν της χώρας.

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε το παράδειγμα κακής λειτουργίας και η Αποκεντρωμένη το παράδειγμα της χαριστικής λειτουργίας. Έχει ο καιρός γυρίσματα μάγκες!!!

Το Προφίλ μας