Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Α.Σ. ΤΙΤΑΝ – ΣΤΙΒΟΣ. Oι επιτυχίες στο Στίβο συνεχίζονται

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τη Στέλλα Τζικανούλα στο Έπταθλο, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σύνθετων Αγωνισμάτων, που έγινε στη Θεσσαλονίκη οι επιτυχίες στο Στίβο συνεχίζονται.
Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών/Γυναικών που έγινε στα Τρίκαλα η Στέλλα Τζικανούλα και η Χρυσάνθη Παπαδημητρίου διακρίθηκαν στα ατομικά αγωνίσματα του Άλματος σε Ύψος και της Σφαιροβολίας και Δισκοβολίας αντίστοιχα.
Συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες, στον προπονητή τους καθώς και σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Στίβου και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια σε όλους, αθλήτριες, προπονητής και γονείς. Έστω και αν από ένα σημείο και μετά για τις συγκεκριμένες αθλήτριες είναι σύνηθες να έχουν διακρίσεις, χρειάζονται την επιβράβευση για να βρίσκουν την δύναμη και το κουράγιο, για να προχωρήσουν μπροστά. Να βοηθούσε και λίγο ο δήμος!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλά, πολλά συγχαρητήρια!!! Τι να πει κανείς για αυτά τα παιδιά και τον ακούραστο προπονητή τους. Οι δυσκολίες στην προπόνηση μεγάλες. Το πείσμα και η αγάπη γι αυτό που κάνουν ακόμη μεγαλύτερο.
Ο Χρήστος Γυλτίδης αυτός ο άξιος προπονητής, υπέροχος άνθρωπος, παιδαγωγός, ψυχολόγος δεύτερος πατέρας για τα παιδιά μας προσπαθεί με κάθε μέσο που διαθέτει να γυμνάσει όλα τα παιδιά, χωρίς να κάνει διακρίσεις σε "καλούς" και "μη καλούς" αθλητές, ξεπερνώντας τα προβλήματα από τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες γυμνάζονται.
Κύριε Χρήστο Γυλτίδη σας ευχαριστούμε πολύ! Να είστε καλά και να έχετε πάντα επιτυχίες!
Ένας γονιός που βλέπει καθημερινά τις προσπάθειες των αθλητών και του προπονητή τους.

Το Προφίλ μας