Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Φορολογικό Πανόραμα στην Πτολεμαίδα και την Κοζάνη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών, το Εμποροβιοτεχνικό επιμελητήριο Ν. Κοζάνης, οι Ενώσεις Φοροτεχνικών-Λογιστών της Δυτικής Μακεδονίας , το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής  του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας συνδιοργανώνουν το
Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας το πρώτο Φορολογικό Πανόραμα στην Δυτική Μακεδονία.
Το Σάββατο κι ώρα 16:00 ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς, Πρόεδρος του Ινστιστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών, ο κ. Αθανάσιος Σαφαρής, Στέλεχος της Δ/νσης Φορολογίας Εισοδήματος της ΑΑΔΕ και  η κ. Άννα Κόλλια, Προϊσταμένη του Τμήματος Φορολογίας Ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών,  θα μιλήσουν για θέματα φορολογίας, ελληνικά λογιστικά πρότυπα και φορολογία ακινήτων.
Την Κυριακή και ώρα 10:00, ο κ. Γεώργιος Παπαδημητρίου Πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο. Καρδίτσας , η κ. Αικατερίνη Καρύδα Προϊσταμένη του Τμήματος Α’ ΦΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Αντώνης Μουζάκης Φοροτεχνικός Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και  ο κ. Θεόδωρος Κεντιστός, Οικονομολόγος, Ειδικός Συνεργάτης Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα μιλήσουν για θέματα φορολογίας αγροτών, ΦΠΑ επιχειρήσεων, περιουσιολόγιο και θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Οι διοργανωτές αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για εκπαίδευση κι ενημέρωση των μελών τους διοργανώνουν για πρώτη φορά αυτό το διήμερο σεμινάριο, έχοντας ως καλεσμένους καταξιωμένους φοροτεχνικούς και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι Διοργανωτές
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Σύλλογοι Λογιστών Δυτικής Μακεδονίας
Εμποροβιοτεχνικό Επιμελητήριο Κοζάνης
Τμήμα Λογιστικής  και Χρηματοοικονομική του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας
Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας