Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Διημερίδα "Αλισάχνες: Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα".

Το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του ΠΔΜ σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας συνδιοργανώνουν Διημερίδα με θέμα: "Αλισάχνες: Δράσεις Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για το Προσφυγικό Ζήτημα στην Ελλάδα", στις 18-19 Μαΐου 2018, στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας.
Η Διημερίδα περιλαμβάνει Μουσικοκινητικό Σεμινάριο για φοιτήτριες/ές με τη συμμετοχή Νηπιαγωγείων της Φλώρινας, Επιστημονική Ημερίδα, Βιβλιοπαρουσίαση του Θεατρικού Έργου 'Αλισάχνες: Η Προσφυγική Κρίση μέσα από τη
Θεατρική Γραφή" που συνέγραψαν δύο φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΔΜ ( Ίριδα Μπάμη & η Σεβαστή Ματσακίδου) και τέλος, οι δράσεις ολοκληρώνονται με την Θεατρική Παράσταση του έργου «Αλισάχνες» από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.
Χορηγός Επικοινωνίας της Διημερίδας είναι η ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου