Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας-Διημερίδα "Αλισάχνες: Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα".

Το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του ΠΔΜ σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας συνδιοργανώνουν Διημερίδα με θέμα: "Αλισάχνες: Δράσεις Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για το Προσφυγικό Ζήτημα στην Ελλάδα", στις 18-19 Μαΐου 2018, στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας.
Η Διημερίδα περιλαμβάνει Μουσικοκινητικό Σεμινάριο για φοιτήτριες/ές με τη συμμετοχή Νηπιαγωγείων της Φλώρινας, Επιστημονική Ημερίδα, Βιβλιοπαρουσίαση του Θεατρικού Έργου 'Αλισάχνες: Η Προσφυγική Κρίση μέσα από τη
Θεατρική Γραφή" που συνέγραψαν δύο φοιτήτριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΔΜ ( Ίριδα Μπάμη & η Σεβαστή Ματσακίδου) και τέλος, οι δράσεις ολοκληρώνονται με την Θεατρική Παράσταση του έργου «Αλισάχνες» από την Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους Ορεστικού.
Χορηγός Επικοινωνίας της Διημερίδας είναι η ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας