Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Στην τελική ευθεία τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Τ.Κ. Κρανιδίων (φωτογραφίες)

Στην τελική ευθεία βρίσκονται τα έργα ασφαλτόστρωσης στην Τ.Κ. Κρανιδίων. Πρόκειται για ένα έργο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το οποίο αλλάζει την εικόνα των Κρανιδίων προς το καλύτερο. 
Όλο αυτό το διάστημα των έργων ακούστηκε γκρίνια και πολλή κριτική. Όμως εμείς με αγώνα, υπομονή και σιγουριά για τον τρόπο που δουλέψαμε, φτάσαμε στο τελικό αποτέλεσμα που μας δικαιώνει. 
Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Κρανιδίων θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν γι' αυτό το αποτέλεσμα:  τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πλακεντά, τον Πρόεδρο του Π.Σ. κ. Κεχαγιά, την τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας με επικεφαλής τον κ. Γρίβα και επίσης τον κ. Κωνσταντόπουλο, τους τότε Αντιδημάρχους
κ.κ. Παπαδόπουλο και Ζυγούρη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που ψήφισαν κόντρα στην εμμονή του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού για τη μη διέλευση των οχημάτων από τα Κρανίδια. 


 Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου για τη μεγάλη υπομονή που έδειξα όλο αυτό το διάστημα. 
Τέλος, για όσους γκρινιάζουν, θα έλεγα να κάνουν απλά μια βόλτα στο έργο!!! 
Να είναι σίγουροι οι Κρανιδιώτες ότι έρχονται και νεά έργα!


ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ















11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιος πρόεδρος πουθενά ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε.!!

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντόπουλος

Πρόεδρε συγχαρητήρια. Με υπομονή και καρτερικότητα στις ύβρεις και τις συκοφαντίες, απέδειξες ότι με μεθοδική δουλειά, συνεργασία και κυρίως συγκεκριμένους στόχους, τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά. Και πάλι συγχαρητήρια.
Πρέπει εδώ όμως να συγχαρούμε και την περιφέρεια με όλες τις θεσμικές εκφράσεις που έχει, για την αξιοπιστία της και την τήρηση όλων, όσων προφορικά είχε υποσχεθεί στο δημοτικό συμβούλιο και είχε εξειδικεύσει μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο πρόεδρε πάντα τέτοια. Έλα και λίγο προς το Πλατανόρευμα γιατί είμαστε πίσω από τον κόσμο.Τελικά θα έχεις το μόνο χώριο χωρίς λακούβες.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε μια βόλτα και στον ορεινό όγκο για να πάρετε μία εικόνα. Πολλά μπράβο στον πρόεδρο που αυτά που έλεγε έγιναν πράξη, μιας και τα πίστευαν λίγοι.Συγχαρητήρια και πάλι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο πρόεδρε αν μπορείς να πάρεις και κανένα φορτηγό πίσσα για τα Σέρβια θα είναι ευχής έργο γιατί με τον ΑΛΙΜΟΝΟ θα μας μείνουν οι λακκούβες μέχρι να φύγει.

Ανώνυμος είπε...

Είδες Κωνσταντόπουλε? Με Πίσσα στρώνονται οι δρόμοι και όχι με λιθόστρωτα και καλντερίμια όπως πράξατε στα Σέρβια, που σπάσαμε όλοι μας τα αυτοκίνητα κάθε μέρα. Έτοιμες είναι οι αγωγές προς το δήμο να δούμε ποιος θα πληρώσει την νύφη.

Ανώνυμος είπε...

Η συμφωνία της περιφέρειας όταν δόθηκε ο συγκεκριμένος δρόμος ως παράκαμψη ήταν να ασφαλτοστρωθεί εκ νέου μετά το πέρας της χρήσης του. Συνεπώς ποια συγχαρητήρια και σε ποιόν πρόεδρο? Εδώ ούτε οι δήμαρχοι δεν μπορούνε να στρώσουνε πίσσα.

Ανώνυμος είπε...

Ναι αγαπητέ 7:42, αλλά ο πρόεδρος κόντρα στον δήμαρχο, είχε την διορατικότητα να προβλέψει την αξιοπιστία της περιφέρειας και πήγε στο δημοτικό συμβούλιο με την γνωστή πρόταση, να χρησιμοποιηθεί δηλαδή ως παράκαμψη του δρόμου που κατασκευάζονταν στην Αγία Παρασκευή, ο δρόμος μέσω Κρανιδίων και Αυλών.
Είχε την διορατικότητα να πιστέψει στους δημοτικούς συμβούλους, οι οποίοι κόντρα στην πρόταση του δημάρχου και της πλειοψηφίας, υπερψήφισαν την πρόταση του προέδρου.
Στο τέλος βγήκε δικαιωμένος παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες του δημάρχου να ανατρέψει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟ ΣΗΚΩΦΥΓΕ ΡΕ ΣΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Για συνέλθετε.
Είναι επιτυχία του Προέδρου είτε σας αρέσει είτε όχι.
Φυσικά οι της ΠΕ Κοζάνης τήρησαν την υπόσχεσή τους.

Το Προφίλ μας