Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αναβλήθηκε για τις 19 Σεπτεμβρίου η δίκη του συζυγοκτόνου του Βελβεντού Τάσου Τσιουχάρα για την κατηγορία πως επιχείρησε να βλάψει την μητέρα της Ανθής-Ο ίδιος ζήτησε να εκδικαστεί η υπόθεση-Λεκτικό επεισόδιο με την αδερφή του και την οικογένεια της Ανθής για τα παιδιά

Από το Kozanimedia.gr
Για τις 19 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δίκη του συζυγοκτόνου του Βελβεντού Τάσου Τσιουχάρα, ο οποίος κατηγορείται πως σχεδίαζε μέσα από τις Φυλακές του Φελλίου Γρεβενών την πρόκληση σωματικών βλαβών στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου, που έχει και την επιμέλεια των τριών ανήλικων παιδιών του.

Ο ίδιος, μαζί με τον φερόμενο ως συνεργό του και επίσης έγκλειστο σε φυλακές, κάθισαν σήμερα στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, με τη δίκη να αναβάλλεται, όμως, εκ νέου λόγω μη προσέλευσης, για μια ακόμη φορά, του συνεργάτη της Αγγελικής Νικολούλη στο “Φως στο Τούνελ”, η κατάθεση του οποίου είναι καθοριστική για την εν λόγω υπόθεση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ίδιος ο Τάσος Τσιουχάρας ζήτησε από την έδρα να εκδικαστεί η υπόθεση, κάτι, όμως, που δεν έγινε δεκτό.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προτάθηκε η εκδίκαση για τις 20 Ιουνίου, με την πλευρά της οικογένειας της Ανθής Λινάρδου να τονίζει πως δεν είναι εύκολο, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να αφήσουν και πάλι τα τρία παιδιά και να έρθουν από την Αθήνα στα Γρεβενά. Στο σημείο αυτό αντέδρασε έντονα η αδερφή του Τάσου Τσιουχάρα, η οποία φώναξε “Αν είναι έτσι να μας τα δώσετε εμάς”, για να υπάρξει παρέμβαση της εδρας, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας