Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Πικραμμένου στο Facebook- Είμαι υπερήφανη για τον πατέρα μου (βίντεο)

Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, η κόρη του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου σχολίασε την παραπομπή του πατέρα της στην προανακριτική επιτροπή που αποφάσισε χθες η πλειοψηφία της Βουλής.
Γράφει η Καρολίνα Πικραμμένου:
«Δε συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις
εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ' όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος.
Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του».
..
Πηγή: iefimerida.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον παππου της τον ανεφερε;

ai-vreS είπε...

Πολάκης κι εσύ ε; Φαίνεται...

Ανώνυμος είπε...

Οαση ο πολακης μπροστα στα κλεφτρονια. Και ναι. Το οτι μιλαει σαν λιμενεργατης λιγο με ενδιαφερει. Ενδιαφερει τα προβατοειδη και τους κουτοπονηρους κλεφτακους που σας ψηφιζουν.

ai-vreS είπε...

Κλεφτρόνι ο Πικραμένος; Τόσο σανό έφαγες κι εσύ σύντροφε;

Ανώνυμος είπε...

Ο πικραμενος ειναι μια δηθεν καλοσυνατη φιγουρα που χρησιμοποιουν τα αθλια μμε ως τον "δηθεν αθωο γερακο" σε αντιπαραλαβολη με τον "αξεστο και θρασυ" πολακη. Για να πεισουν ανεγκεφαλους ωστε να ξαναβγουν και να ξαναφανε. Ολη η αληθεια ΟΛΗ ομως σε δυο σειρες. Ρουφα τ αυγο σου τωρα. Οσο για το παρελθον της οικογενειας του ειναι γνωστο απο παλια και δεν τα πε ο πολακης. Οκ "συντροφε"; Εξουσια στη δευτερα παρουσια ξανα.



ai-vreS είπε...

"Δήθεν" ο ένας; "δήθεν" και ο άλλος;
Πω ρε σύντροφε ζημιά που 'χεις πάθει.
Το άσπρο το κάνουν μαύρο εκεί στην καθοδήγηση των κατοίκων του υπογείου.

Δεν πειράζει σύντροφε.

Η επόμενη βουλή θα τα εξετάσει όλα. Και τον "άξεστο και θρασύ" Πολάκη σου. Και τα διπλά του βιβλία ως Δημάρχου και το κουκούλωμα της γιατρού ανιψιάς του.

Υπομονή έως τότε. Και οι ζαίοι θα λογοδοτήσουν...







Ανώνυμος είπε...

AI-VRES Μήπως έχασες την ψυχραιμία σου και τον υποκριτικό καθωσπρεπισμό ; Ακου εκεί να κατηγορούνται άνθρωποι του συστήματος απο τους κατσαπλιάδες.

Ανώνυμος είπε...

ειναι απλα.σε ολο τον κοσμο σκανε σκανδαλα και τιμωρουνται επαγγελματιες πολιτικοι(βλεπε ζιμενς νοβαρτις) ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΣΟΚΟ Ή ΝΔΙΤΗ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

3:16 Δες τι λέει ο Τσίπρας για τη χρεοκοπία της χώρας σε ομιλία του στη Βουλή στο 3:30 λεπτό.
Εγώ απλά σου λέω οτι το 2004 ήρθε μετά από 11ετή συνεχή διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ( 3 χρόνια Ανδρέας (1993-1996) και 8 Σημίτη (1996-2004)) Ακου στο 3:30 .....

https://www.youtube.com/watch?v=e-djSCf492w

Για πρώτη φορά φωτογραφίζει ως υπαίτιο της σημερινής κατάστασης της χώρας την κυβέρνηση Καραμανλή! Παραδέχεται εμμέσως ότι το ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση Σημίτη άφησε την οικονομία σε καλή κατάσταση: στις 22 πλουσιότερες αναπτυσσόμενες χώρες του κόσμου!

Το Προφίλ μας