Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Αθ. Κοσματόπουλος: "Όλα τα Σέρβια αντιλαλούσαν απ' τα κλαρίνα και τις τραγουδίστριες" (...???!!!)

Ακούστε την ξεκαρδιστική δήλωση του Δημάρχου: "Τη φετινή χρονιά ο Δήμος αν και ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί ενεργά και να κάνει πολύ πιο ωραία πράγματα, δεν το καταφέραμε αυτό το πράγμα γιατί ακόμα έχουμε πρόβλημα με την εφαρμογή του προϋπολογισμού. Με τον τρόπο μας βοηθάμε και στο κεντρικό εδώ των Σερβίων αλλά και στα διάφορα χωριά. Μεταξύ αυτών και τρόφιμα, κρασιά, φασαρίες και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί" .. .
Πηγή: Δελτίο Ειδήσεων του WEST CHANNEL 

  
Σχόλιο ai-vreS: Πώς καταφέρνει ο κ. Δήμαρχος σε δήλωση δύο λεπτών να λέει τόσες πολλές μπούρδες  μόνο αυτός το ξέρει... 



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΑΖ ΛΕΕΙ. Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ,ΣΤΑ ΚΑΜΒΟΥΝΙΑ ΤΙ ΕΔΩΣΕ;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η πραγματική αλήθεια. Ο δήμος πέρυσι και φέτος δεν έδωσε τίποτα, ούτε στα Σέρβια ούτε στα χωριά. Ούτε ξύλα ούτε ποτά, γενικώς δεν βοηθάει σε τίποτα τις τοπικές κοινωνίες που μαζεύουν χρήματα για να γίνουν οι εκδηλώσεις. Τώρα αν ο Κυριακίδης βάζει λεφτά από την τσέπη του, δικαίωμά του, αλλά δεν εκπροσωπεί τον δήμο. Άντε και και του χρόνου με υγεία! Καλό κουράγιο!

Ανώνυμος είπε...

ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΜΑΤΑ!! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας