Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Τρέχει… μόνος του και κάνει τα πάντα ο αντιδήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού Θ. Κυριακίδης

Από το kozanimedia.gr
Προσπαθεί φιλότιμα να περισώσει…ό,τι μπορεί να σωθεί στον πολύπαθο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Βάζει χρήματα ακόμη και από τη τσέπη του. Αντικαθιστά συνήθως τον δήμαρχο Αθανάσιο Κοσματόπουλο, ο οποίος έχει, ως γνωστόν, το… δικό του ωράριο:
Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο…πασών των αρμοδιοτήτων, Θεόδωρο Κυριακίδη, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, ξενύχτησε και…έτρεχε σχεδόν μόνος του από τη δημοτική αρχή για τον αποχιονισμό των δρόμων, τις δυο δύσκολες αυτές ημέρες.
Μέχρι και νηστικός, από τις 4 το πρωί μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, ειδικά, προσπάθησε να συντονίσει ό,τι, τέλος πάντων, μπορεί να συντονιστεί μέσα στο μπάχαλο που έχει δημιουργήσει η μέχρι στιγμής θητεία του Αθανάσιου Κοσματόπουλου στο Δήμο.
Και,έστω, αξίζει μια μνεία στην φιλότιμη προσπάθεια του κ. Κυριακίδη, ο οποίος κάνει ό,τι μπορεί, μέσα και στα όποια λάθη του…
ΠΑΝ.


Σχόλιο ai-vreS: Θόδωρε, η υγεία πάνω απ' όλα...
 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ-ΛΥΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο "ΔΗΜΑΡΧΕΥΩ" ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΙΔΕΟΣ Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΑΛΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ; ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ, ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΝΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και όμως ο Κυριακίδης είναι ο πρώτος που έβριζε τον Κοσματόπουλο.Όταν γίνεσαι Αντιδήμαρχος όλα καλά έτσι Κυριακίδη;Και σήμερα τρέχεις μόνος σου όχι γιατί πιστεύεις οτι ένας Δήμος πρέπει έτσι να λειτουργεί αλλά για τα μάτια ναχουμε να λέμε δηλ.Κυριακίδη αν δεν βγαίνει η δουλειά έτσι απλά να μας καταλαβαίνει καλύτερα ο κόσμος δεν μένεις αλλά παραιτείται.Αυτό επιβάλει η σοβαρότητα και η λογική πολύ περισσότερο οι καθημερινές ανάγκες των Δημοτών.Ασε λοιπόν το παραμύθι,ο κόσμος χόρτασε απο κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ 70 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΔΗΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

@ 5:03
Η ποιότητα του Δήμου, ή οποιασδήποτε κοινωνίας, δεν ορίζεται από εκείνους που εκλέγονται. Ορίζεται από εκείνους οι οποίοι εκλέγουν.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ 7.45,τόσα χρόνια που ο λαός ψήφιζε ΠΑΣΟΚ κ'Ν.Δ όριζε την ποιότητα και την τύχη του.

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα που ψήφισε Κοσματόπουλο τι όρισε δηλαδή; Την ποιότητα ή την τύχη του;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Οτι όρισε με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ

Το Προφίλ μας