Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Καταρρέει η δημοτική αρχή Κοσματόπουλου-Καταψηφίστηκε η τεράστια αύξηση των δημοτικών τελών στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού!

Από το Kozanimedia.gr
Προς ολική κατάρρευση φαίνεται πως οδηγεί το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού η δημοτική αρχή του Αθανάσιου Κοσματόπουλου, η οποία είδε πριν από λίγο, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να καταψηφίζεται ακόμη και η πρόταση που κατέθεσε για την υπέρογκη, σε πολλές περιπτώσεις, αύξηση των δημοτικών τελών!
Η πρόταση της δημοτικής αρχής προέβλεπε την
αύξηση στα τέλη ύδρευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που κυμαίνεται από…102% μέχρι και…334% και, φυσικά, δεν έγινε αποδεκτή από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων, δημιουργώντας ένα ακόμη τεράστιο ζήτημα στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μίλτος Ζορμπάς πρότεινε συγκεκριμένη και μικρότερη αύξηση τελών, ενώ προτάθηκε και η αναβολή της απόφασης, Τελικά, ομως, εν μέσω…γενικού χαμού πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας ήταν αρνητικό για την εισήγηση της δημοτικής αρχής.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ανθρωπος ζει στον πλανητη του. Πηρε μονο μια θετικη ψηφο στις 20+ η προταση του και αυτος το χαβα του. Αντι να υποβαλει την παραιτηση του και να προτρεψει ολους να ακολοθουθησουν, μηδενος εξαιρουμενου, αυτος κοιτα ταξιδακια στη γειτονα.
Ο ορισμος του " εδω ο κοσμος καιγεται και εχω το χαβα μου".

Ανώνυμος είπε...

Μην χαίρεστε το ίδιο σκηνικό γίνετε και στα μνημόνια με το που θα παραιτηθεί αν παραιτηθεί ο επόμενος θα πάρει μια αύξηση άλλο πράγμα.

Το Προφίλ μας