Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Διανομή προϊόντων (πορτοκάλια, μήλα, λάχανα) από το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού

Η Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης  συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της περιοχής μας.
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου και την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, από τις ώρες 9:00π.μ. έως 13:00μ.μ, ο Δήμος  Σερβίων-Βελβεντού θα προβεί σε δωρεάν διανομή πορτοκάλια, μήλα, λάχανα για τους δικαιούχους του προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Η διανομή θα γίνει στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου στην αίθουσα Πολυτέκνων απέναντι από την Εκκλησία Αγίας Κυριακής στα Σέρβια.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας τους ή το έντυπο εγκεκριμένης αίτησης για το ΤΕΒΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει ο ίδιος στο σημείο διανομής των προϊόντων, μπορεί να τα παραλάβει άλλο πρόσωπο εφόσον έχει εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής.
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Π. Ε. Κοζάνης» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, ενώ η  παραλαβή και διανομή των προϊόντων  θα γίνει από το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού ως εταίρος της  «Κοινωνικής Σύμπραξης».
Πληροφορίες : Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας
Τηλέφωνο: 2464350108 - 6941669121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας