Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Είπαν στο δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού ότι τον αντικατέστησαν στην Επιτροπή Ελέγχου Έργων του ΕΑΠ Δ. Μακεδονίας και εκείνος επέμενε πως δε συνέβη αυτό, λέγοντας: “Λέτε να έχω πεθάνει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;” – Τελικά τον αντικατέστησαν, χωρίς να το γνωρίζει!!!!! (Βίντεο)

Από το kozan.gr
Είπαν στο δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού ότι τον αντικατέστησαν στην Επιτροπή Ελέγχου Έργων του ΕΑΠ Δ. Μακεδονίας και εκείνος επέμενε πως δε συνέβη αυτό, λέγοντας: “Λέτε να έχω πεθάνει και να μην το έχω πάρει χαμπάρι;”. Πάντως, όπως αποδεικνύεται στο παρακάτω έγγραφο (απόφαση Περιφερειάρχη), που σας παρουσιάζει το Kozan.gr, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Aθανάσιος Kοσματόπουλος, όντως αντικαταστάθηκε, στην Επιτροπή Ελέγχου Έργων του ΕΑΠ Δ. Μακεδονίας, από τον Ιωάννη Βοσκόπουλο. Δείτε το βίντεο και τα σχετικά έγγραφα:

.

..


Σχόλιο ai-vreS: Δήμαρχε, δεν το έχεις πάρει χαμπάρι...5 σχόλια:

 1. μήπως παίρνει χαμπάρι και τίποτα?ζει στον δικό του κόσμο ΄΄τον κυνηγούν φαντάσματα΄΄μιας και είναι βαρια νυχτωμένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει τι του γίνεται ο άνθρωπος είναι ρεζίλης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απολαύστε τον Δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού και τις γνώσεις του ως Γιάτρος αλλά και ως Δήμαρχος https://www.youtube.com/watch?v=tF433NnhcSY

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας